Mysigt Sommarelopement I Stockholm Med Inspiration Från Italien

I detta inlägg har vi nöjet att dela en otroligt mysig stylad fotografering från vår huvudstad. Leverantörerna bakom den här fotograferingen skapade tillsammans ett stylat elopement i Stora Skuggan på Norra Djurgården.

Fotograferingen är ett samarbete mellan M Creperie, Blooms Pour Moi, Birgit Walsh och Emma Eriksson som vill visa hur fint det kan vara med ett elopement på hemmaplan.

Ett elopement i Stockholm kan till exempel bjuda på en mysig sommarpicknick i en grönskande park med porträttfoton nere vid Nybroplans vackra gator. Varför inte strosa runt i Gamla Stan eller ta ett varv bland de vackra stugorna på Södermalm? Innan vi förlorar oss helt i potentiella vackra bröllopsplatser i Stockholm så spanar vi in den här underbara fotograferingen.

bröllop utomhus
bröllop klädsel
brudbukett ljus
kostym brudklädsel
bukett rosa röd
vigsel utomhus
bröllop utomhus stockholm

Vi gillar verkligen enkelheten i den här vigselplatsen. Här får de grönskande träden tala för sig själva och rama in vigseln på ett somrigt vis.

bröllop utomhus
bukett bröllop
bukett rosor bröllop
elopement utomhus stockholm
bröllop elopement

M Creperie kan ha den sötaste husvagnen någonsin! Det är de som stått för cateringen till den här fotograferingen i form av picknick-lådor som ni kan skymta på borden.

bröllop utomhus sommar
bröllop elopement
creperi bröllop
bröllop bubbel
bröllop dryck elopement
picknick bröllop
elopement picknick
picknick utomhus stockholm

Så mysig picknick. Vi älskar den nedtonade färgpaletten!

bröllop middag utomhus
blommor picknick
bröllop picknick plockmat
bröllop utomhus
elopement i stockholm

Inspirationen från Italien fortsätter även när vi tagit oss in i till centrum av Stockholm. Vi gillar verkligen idén att inspireras av en annan kultur eller plats och försöka återskapa det på hemmaplan. På grund av pandemin så är det svårt att kunna resa överallt och då kan det vara kul att plocka hem känslan istället.

Vi tackar gänget bakom fotograferingen för den påminnelsen och den härliga inspirationen!

elopement stockholm sommar

Mat: M Creperie
Blommor: Blooms Pour Moi
Foto: Birgit Walsh
Film/Foto: Emma Eriksson
Kostym, både bruden och brudgummens: Zara
Skor: H&M
Vespa: lån privat