Känslosamt Utomhusbröllop: Mark + Darin

Utomhusbröllop är väldigt populärt nu under sommarsäsongen. Varje år får vi se nya sätt att fira sin kärlek utomhus, det tycker vi är så spännande! För varje sommar är det en ny detalj, ett nytt sätt att tänka eller en ny plats som dyker upp i bröllopsvärlden. Ska du planera ett bröllop för sommaren? Vad har du för drömmar och planer inför din stora dag? Berätta gärna för oss, efter att du läst och förhoppningsvis inspirerats av det här glädjefyllda utomhusbröllopet!

Bröllopet mellan Mark och Darin hade ett ledord: Glitter. De strävade efter att säga ja till varandra under en intim vigselceremoni, fylld med glädje och glitter. Och så blev det! Färgpaletten är i stora drag fylld med naturella färger, med en liten touch av färg för detaljerna. Bröllopet blev väldigt stilsäkert, tidlöst och personligt. Så snyggt! Med foton av Apollo Fotografie får vi idag följa med på Darins och Marks bröllopsdag.

bröllop+trädgård+utomhus
bröllop+trädgård+utomhus

Hur underbara är inte den här flugan? Båda två valde att ha liknande detaljer, det blev så fint! Valet av klädseln följer färgpaletten och temat för dagen i sig: Naturella färger, avslappnande material och en pop of color and glitter.

bröllop+trädgård+utomhus
bröllop+trädgård+utomhus
bröllop+trädgård+utomhus
bröllop+trädgård+utomhus
bröllop+trädgård+utomhus
bröllop+trädgård+utomhus
bröllop+trädgård+utomhus

Det finns många olika sätt att planera en vigsel på. Vissa vill att vigselförrättaren ska hålla sig till ett kyrkligt program, andra vill skräddarsy ett eget. Mark och Darin valde att hålla sin vigsel utomhus, med den magnifika naturen som bakgrund. Som för de flesta var vigseln den mest känslosamma delen under hela dagen, men kanske var den ännu lite extra rörande för detta brudpar. Mark är nämligen färgblind, och under vigselns gång gav Darin honom ett par glasögon gjorda för just färgblinda. För första gången någonsin såg Mark alla världens färger, samtidigt som han äntligen fick säga ja till sin älskade Darin. En underbart rörande och kärleksfull vigsel!

bröllop+trädgård+utomhus
bröllop+trädgård+utomhus
bröllop+trädgård+utomhus
bröllop+trädgård+utomhus
bröllop+trädgård+utomhus
bröllop+trädgård+utomhus
Bröllop pride

Fotograf: Apollo Fotografie
Florist: Swenson & Silacci Flowers, Inc
Klädsel: Indochino
DJ: JZM Entertainment
Band: Kima Exclusive Entertainment
Tårta: Sweet Inspiration
Bröllopskoordinator: iEmaginate Events
Lokal: Vince Dimaggio Park