Elegant Bohembröllop med Puderrosa och Orange Färgpalett

Inlägget innehåller annonslänkar


Dagens inspirationsfotografering är en sådan som ger ifrån sig bra vibbar, massvis med inspiration och motivationen att vilja planera ett bröllop. Just den känslan vi vill förmedla här på Sisters in Law! Fotografen Mackenzie Faith har satt ihop en vacker och stilren fotografering med vackra element, enkla dekorationer och en snygg helhet.

Här möter elegant boho den romantiska stilen och är mycket inspirerad av kulörer i persika och puderrosa toner. Dessa toner tillsammans med den klargröna nyansen som kommer med blomsterkreationerna ger en väldigt livlig och kärleksfull miljö. Men så har fotografen även valt att ta med en moody look i bilderna som ger en djup och väldigt mysig känsla. Alla dessa looks kompletterar varandra så bra och gör denna bildserie så härlig att titta igenom!

bröllop+boho+elopement+trycksaker
bröllop+boho+elopement
bröllop+boho+elopement
bröllop+boho+elopement
bröllop+boho+elopement
bröllop+boho+elopement
bröllop+boho+elopement
bröllop+boho+elopement+dukning

Sättet som de fått ihop dukningen på kan vara vår favoritdel i den här fotograferingen! Det är detaljerat, men med få element, utan att det ser ut att vara för mycket eller för lite. Färgerna som valts summeras så väl på det här bordet, och vi tycker så mycket om att de valt att använda sig av olika färger på glasen. Den stora buketten i mitten är ett så snyggt komplement till den vita duken och stilrena porslinet. Kortfattat så är det en väldigt bra balans på det här bordet, både vad gäller mängden av dekorationer och färgpaletten.

bröllop+boho+elopement+dukning
bröllop+boho+elopement+dukning
bröllop+boho+elopement+dukning
bröllop+boho+elopement+dukning
bröllop+boho+elopement+dukning
bröllop+boho+elopement+dukning
bröllop+boho+elopement+dukning

Kreatörerna ville ha modellerna skulle ha en look som utstrålade elegans, men på samma gång ha en jordnära känsla med bohemisk touch. Sagt och gjort, bruden är klädd i en detaljerad men enkel klänning med långt släp. Istället för brudbukett har hon en nätt blomstering som vi tycker passar så bra till looken! Brudgummen har på sig en snygg grå kostym med en corsage och bruna skor för att värma upp looken lite.

bröllop+boho+elopement+dukning

Liknande brudklänningar:

Brudklänning , Seezona

Brudklänning, Seezona

Brudklänning , By Malina

Brudklänning, By Malina

Brudklänning , By Malina

Brudklänning, By Malina

bröllop+boho+elopement+dukning
bröllop+boho+elopement+dukning

Fotograf: Mackenzie Faith Photography
Bröllopskoordinator: Lyons Events
Kostym: Menguin
Skönhet: Heather Lankford
Hårsmycken: Trichord Weddings
Klänning: Bridal Boutique, Justin Alexander
Makeup-aritist: Make Me Up Artistry
Tårta: Bakeologydfw
Video: ZPro Films
Lokal: Hidden Pines Chapel
Trycksaker: Mauve Paper Co
Florist: Katie Bug