Elegant Brudklänning Från Cindy Figueroa

Inlägget innehåller reklam

Annons

Annons

Att välja vad man ska ha på sig på sin stora dag är något som många blivande brudar klurar en hel del på. Självklart är det så, man vill ju känna sig fin på sitt bröllop. Men så är det så mycket mer som ska till, såklart. Det är en lång dag och planerar man att ha samma klänning hela dagen så måste den vara bekväm att ha på sig så länge. Den ska vara enkel att dansa i, sitta i, inte vara för varm eller kall, den ska vara rätt färg och form. Idag finns det så mycket alternativ att välja mellan, blir det en klädsel sydd av designer efter ens egen kroppsform eller känns det bättre att hyra en klädsel? Ska det vara en klänning, byxdress eller kanske kjol?

Även då det ibland kan kännas som en djungel av alternativ kan det också vara riktigt roligt att leta sig fram bland möjligheterna. Och vi gillar att hjälpa alla er som just nu är på jakt! Speciellt gillar vi att inspirera till de mer otraditionella kläderna. Det kan betyda både i färg, form eller stil. Idag håller vi oss till den klassiska vita, men den är olik från den traditionella klänningen. Istället för långt släp och tyll är den mer elegant än princessliknande. Designern Cindy Figueroa har tagit fram en väldigt sensuell och smakfull design med lång kjol och en snygg slits upp till låret. Vi älskar den här mer avslappnade looken, vad tycker ni?

bröllop+klädsel+brudklänning
bröllop+klädsel+brudklänning
bröllop+klädsel+brudklänning

När man väljer en mer nedtonad brudklänning är det kul att satsa på accessoarer. Och vi älskar örhängena modellen har!

bröllop+klädsel+brudklänning

Letar du smycken till ditt bröllop? Spana in Jewelerybox.se som har ett noggrant utbud av vackra smycken.
Kicka på bilderna för att komma direkt till produkten.

bröllop+klädsel+brudklänning
bröllop+klädsel+brudklänning
bröllop+klädsel+brudklänning
bröllop+klädsel+brudklänning
bröllop+klädsel+brudklänning
bröllop+klädsel+brudklänning
bröllop+klädsel+brudklänning

Detaljerna är så snygga i den här fotograferingen! Med en enkel klänning är det riktigt härligt att kunna experimentera med accessoarer, och vi älskar att stylisten valt ett par skor med en klack fylld av pärlor och glitter!

bröllop+klädsel+brudklänning
bröllop+klädsel+brudklänning
bröllop+klädsel+brudklänning
bröllop+klädsel+brudklänning

Och hur god ser inte den här tårtan ut att vara? Den är riktigt härlig men den fräscha orangea ombrefärgen!

bröllop+klädsel+brudklänning

Fotograf: Lara Onac Photography
Videograf: Beatriz Olivares
Stylist och design: Cindy Figueroa
Skor: Aldo
Dukning: Zara Home
Modell: Maria Lema
Tårta: Fairy Cakes Virginia
Textilier: Warm & Wild
Trycksaker: Estudio Requetebién
Florist: Ohanami Flores
Makeup artist & hårstylist: Lucia's Make Up & Hair
Smycken: Aleishla