Bohemiskt Sommarbröllop I Orangea Toner Och Mexikanska Influenser

Annons

Annons

Kärleken mellan Maggie och Justin firades en varm dag i juli. Det var ett intimt bröllop, på en avskild ö mitt i San Marcos-floden, Texas. Ett perfekt ställe för ett litet bröllop med nära och kära, de var de enda som befann sig på den lilla ön. Ett riktigt sommarbröllop, med vackra färger i en härlig mix av orange, rosa, grönt och vitt.

Brudparet inspirerades av den bohemiska stilen i planeringen av bröllopet, men i och med Justins mexikanska rötter så ville de även få in den kulturen. Resultatet av hur det blir får vi se genom vackra bilder, tagna av Nikk Nguyen Photo. Det blev en väldigt personlig och fin dag, vi gillar verkligen touchen av Mexiko! Vi tycker alltid det är så intressant att få se bröllop i andra kulturer än den vi har i Sverige - hur man väljer att dekorera, hur vigseln går till, vad som är tradition i andra länder. Ja, ni förstår! Att få ta del av andras kulturer är en ynnest, dels för att det är en härlig inspirationskälla men också för att sprida förståelse för hur andra människor lever och på så vis förhoppningsvis skapa en snällare värld.

bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration

Att hitta en klänning som gör rum för magen under en graviditet kan vara knepigt, speciellt under de senare månaderna. Det är härligt att se hur modet går framåt, även för gravida och att vi idag kan välja ganska fritt i vad för typ av klädsel vi vill ha. Maggie valde en klänning som är figurnära, och vi tycker det är så snyggt. Vackert att magen visas upp! Vill du ha mer inspiration på hur man som gravid kan klä sig har vi ett inlägg dedikerat till just det här!

bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration

Har ni någon favorit från dagens inlägg? Vill ni se fler bröllop med influenser från olika kulturer? Berätta gärna för oss i kommentarerna!

bröllopsblogg+inspiration

Fotograf: Nikk Nguyen Photo
Hårstylist: MINK Salon
Klänning: Unbridaled
Florist: The Bloom Bar
Smycken: Graham Brothers