Personligt Bröllop Med Loppisfynd: Aria + Chris

Inlägget innehåller reklam

Annons

Annons

Det är ju inte alla delar av världen som har en kall vinter. San Diego i soliga Kalifornien är en av de platser som har ett lite mildare klimat än Sverige under just vintermånaderna. Och idag ska vi få se hur ett vinterbröllop kan se ut i en stad vars vinter skiljer sig ganska rejält från vår snöiga variant. Som vi sagt så många gånger så är det härligt att vi har så många olika säsonger här i Sverige, men visst vore det lite skönt att kunna bjuda in till varmt utomhusbröllop året runt och inte känna sig så bunden till säsonger? Men alla länder har sina för- och nackdelar och vi känner ändå att vi föredrar skiftande säsonger.

Bröllopet mellan Aria och Chris är vacker, mysigt och fullt av personliga detaljer. Kulturen i San Diego beskrivs ofta som väldigt avslappnad och som uppväxta i staden avspeglas det såklart i Aria och Chris stora dag. De bjöd in ett femtiotal personer till ett vackert utomhusrum av trä som de sedan dekorerade med fynd de hittat i diverse vintagebutiker. Bilderna är tagna av Tayler Ashley Photography, hoppas att ni hittar lika mycket inspiration i dem som vi gör!

bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration

I dekorationerna har paret använt sig mycket av gamla böcker och whiskyflaskor. Det är sådant som är väldigt enkelt att hitta i de flesta second hand-butiker, och som ofta är väldigt smickrande att ha som just dekorationer. Just böcker finns det alltid en hel hög att gå igenom i vilken shop du än vandrar in i! Ett tips för att göra det mer personligt är att välja ett tema som böckerna ska kunna knytas an till - till exempel att alla böcker blivit publicerade året ni blev ett par, eller att alla omslag ska innehålla minst en häst. Möjligheterna är oändliga!

Här har brudparet lyckats hitta två av varje flaska, och använt dem istället för bordsnummer.

bröllopsblogg+inspiration

Tyckte du om stilen på bröllopet och vill dekorera ditt bröllop med vintagefynd också? Då vill vi tipsa om Rental Stories i Stockholm som har MÄNGDER med fina dekorationer som du kan hyra till ditt bröllop. Du kan även hyra vigselbågar och kan anlita dem som bröllopskoordinatorer och dekoratörer.

Den lilla drinkbaren nedan är ju bara för söt. Det är nästan så vi vill ta hem den och låta den stå i vardagsrummet!

bröllopsblogg+inspiration

Fotograf: Tayler Ashley Photography
Catering: Red Wagon Pizza SD
Makeup-artist: Plucky Charm
Hårstylist: Feathers & Fox
Herrkläder: Alfani
Brudtärnornas klädsel: Azazie
Brudklänning: BHLDN
Florist: Lush Ferns
Lokal: Lot 8