Stylat Bröllop Med Svart, Vit Och Röd Färgpalett

Brudarna Ali och Whitney är gifta på riktigt, men under deras bröllop dök inte deras bröllopsfotograf upp vilket resulterade i att de inte har några bilder från sin stora dag. När bröllopsfotografen Hannah Hix fick höra detta bestämde hon sig för att paret skulle delvis få återuppleva sin bröllopsdag framför hennes kamera istället. Hon styrde därför ihop en stylad fotografering, först med originalklädseln från Ali och Whitneys bröllop men även en ny look. Vi börjar med att se bilder på brudparet i dessa originalklädsel, ihop med en härlig dukning i svart, vitt och rött.

HannahHixPhotographer_AliWhitneyOnePrestonEventsHannahHix7_big.jpg
dukning bröllop
bröllopsinspiration+blogg
HannahHixPhotographer_AliWhitneyOnePrestonEventsHannahHix26_big.jpg
Brudklänning med släp

Ali bär en fantastisk, virkad brudklänning med fransar och elegant släp. Så vacker!

Brudbukett

Whitney bär en stylish outfit vinrött och grått. Att bryta av med olika färger på kavaj och byxa så här är ett enkelt sätt att skapa lite mer liv på kostymen.

Trycksaker bröllop
bröllopsblogg

Allt kan ju hända på bröllopsdagen, men ingen ska behöva bli “dumpad“ av sin bröllopsfotograf på dagen. Här på Sisters in Law tipsar vi endast om professionella bröllopsfotografer och några av dem ser du nedan:

brudpar bröllop
brudpar bröllop fotograf

Nu byter vi stil på klädseln och får samtidigt inspireras av kreativa bakverk, där vi bland annat få se en bröllopstårta med kristall.

HannahHixPhotographer_AliWhitneyOnePrestonEventsHannahHix55_big.jpg
HannahHixPhotographer_AliWhitneyOnePrestonEventsHannahHix60_big.jpg

Vi älskar den blommiga västen som Whitney bär! Går snygg ihop med hennes hårfärg och är snyggt matchat med de bruna skorna. Ett bra exempel på hur man kan skapa en fin balans i färgerna.

brudpar bröllopsinspiration blogg
bröllopsfotograf

Tack Ali och Whitney för att vi fick ta del av era porträtt, och tack Hannah Hix för att du valde att styra ihop denna fotografering för brudparets skull!

bröllopsfotograf

Fotograf: Hannah Hix
Hår + makeup: MH Makeup & Hair
Bakverk: The Dough Bar
Florist: Something Bloomed
Klädsel: Lovely Bride Dallas + Al's Formal Wear
Plats: One Preston Events
Döskallar: Canis Calva