Romantiskt Sommarbröllop I Varma Toner

Inlägget innehåller reklam


Att välja fotograf går lite hand i hand med att välja en känsla för hur man vill minnas sitt bröllop. Alla fotografer har sin stil, ett visst sätt att fotografera och redigera på. De bilder som fotografen väljer att bygga sin portfolio på är foton som är det allra bästa, och för många fotografer håller bilderna sig runt samma tonalitet. Detta för att brudparen ska få en känsla av hur fotografen skulle kunna fotografera deras bröllop, och i vilken stil bilderna i slutändan kommer att resultera i. Att välja bröllopsfotograf är därför inte bara att välja och vraka, utan det är viktigt att tänka igenom hur man vill ha sitt bröllop. Vill man att sitt färgglada och ljusa bröllop ska återspeglas i fotona så är en kanske inte en dramatisk och moody stil av fotografering det alternativet som kommer framhäva det bäst. Det kan vara något att ha i åtanke i planeringen av ett bröllop, så att alla i slutändan är nöjda. Efter bröllopet gäller det också att bevara dem på ett fint sätt, kanske i ett album. Läs hur lätt du och din partner kan skapa ett fotoalbum direkt via mobilen här: Skapa Fotoböcker Tillsammans Med Hjälp Av Once Upon.

Idag får vi ta del av ett vackert och romantiskt bröllop mellan Greg och Tegyn, när de två gifte sig en solig sommardag i augusti. Här ser vi ett ljust, varmt bröllop i mjuka toner av rosa och grönt som ofta förknippas med sommarbröllop. Känslan balanserar mellan avslappnat och elegant, men känns samtidigt väldigt mysigt och otroligt romantiskt!

bröllopsblogg+bröllop
bröllopsblogg+bröllop
bröllopsblogg+bröllop
bröllopsblogg+bröllop
bröllopsblogg+bröllop
bröllopsblogg+bröllop
bröllopsblogg+bröllop
bröllopsblogg+bröllop
bröllopsblogg+bröllop

Söker du en fotograf till ditt bröllop?
I vårt arkivet med bröllopstjänster hittar du flera skickliga fotografer och här är några av dem:

bröllopsblogg+bröllop
bröllopsblogg+bröllop
bröllopsblogg+bröllop
bröllopsblogg+bröllop
bröllopsblogg+bröllop
bröllopsblogg+bröllop
bröllopsblogg+bröllop

Fotograf: Tayler Ashley Photography
Florist: Desert Rose Florals
Plats: Private Estate