Skapa Fotoböcker Tillsammans Med Hjälp Av Once Upon

I samarbete med Once Upon


Idag har vi något spännande att dela med oss av! I samarbete med Once Upon vill vi berätta om deras nya tjänst där man kan skapa fotoböcker tillsammans med andra. Denna tjänsten är så himla smart och vi önskar att den hade funnits när vi själva gifte oss för flera år sedan!

Once Upon har sina rötter i norra Sverige och är en app för att designa fotoböcker. Idén om att lansera appen kom då grundaren Lina Andersson vile hitta ett enkelt sätt att ta tillvara på alla mobilbilder hon tog på sina barn, utan att behöva skicka dem till datorn för att senare pussla ihop ett fotoalbum där. Med Once Upon kan man göra flera album samtidigt och idag har över 250 000 personer världen över laddat ner appen och gjort sina album därigenom. Appen är gratis finns att ladda ner via både App Store och Google Play.

Så här funkar Once Upon:

- Välj 1–6 bilder från kamerarullen på mobilen.

- Skriv några rader (valfritt!).

- Välj mellan olika layoutförslag som vi redan förberett åt dig. Repetera så många gånger du vill! En bok rymmer upp till 100 sidor.

Once Upon har funnits i några år nu, men det som är nytt med dem är att man numera kan skapa fotoalbum tillsammans med sina vänner och det berättar vi mer om längre ner.

Fotoapp Bröllop Once Upon

nyhet - Skapa fotoalbum tillsammans!

Föreställ er att ni är på en möhippa eller svensexa. Ni är kanske tio vänner som spenderar dagen tillsammans för att fira er vän som ska gifta sig. Alla tar bilder med mobilen för att fånga alla roliga, spexiga och festliga tillfällen under dagen men hur samlar ni ihop bilderna sen? Istället för att behöva skicka bilder till en person som ansvarar för att skapa ett digitalt eller fysiskt album av bilderna kan ni alla tillsammans skapa ett fotoalbum via Once Upon. Bra, eller hur?

Once Upon är först ut med att erbjuda möjligheten att samarbeta så här som fotoalbumsapp. Det finns ingen gräns till hur många du kan bjuda in för att samarbeta i fotoalbumet, vilket ger oändliga möjligheter till vad man kan göra.

Once Upon App - Fotobok

Så här fungerar nya funktionen

Du skapar en bok med omslag och rubrik, precis som vanligt, sedan trycker du på symbolen med en liten person på – därefter kan du bjuda in vänner via en länk eller QR-kod och börja spara minnen tillsammans med dem. Superenkelt! Bjud in din partner, syster, bror eller pappa och gör böcker under resan och semestern eller skapa världens bästa present till någon ni håller kär.

Använd också koden “sistersinlaw20” för 20% rabatt när ni köper fotoboken. Koden gäller till och med sista juli 2019.

Andra idéer där samarbetsfunktionen kan användas inom bröllop

Till gästboken på bröllopsfesten
Gör en skylt med QR-koden och låt alla dina gäster gå med i samarbetet, spara bilder under kvällen och skriva hälsningar!

Gör bröllopsboken tillsammans
Slipp krånglet med att skicka bilder mellan varandra eller att en av er måste vara projektledare – hjälps istället åt och skapa bröllopsboken tillsammans!

Once Upon App Bröllop Fotoapp

Även om vi själva missade chansen att använda appen till våra respektive bröllop, så får inte du som läser missa chansen att göra något kul av detta till ert bröllop, möhippa eller svensexa!

Vi kommer dock att vara desto flitigare med att skapa familjealbum från semestrar, födelsedagar eller årsberättelser hädanefter. Få mer inspiration till att skapa fotoböcker via Once Upon genom att besöka deras Instagram: @onceuponapp.

Och glöm nu inte bort koden “sistersinlaw20” som ger 20% rabatt när ni köper fotoboken. Koden gäller som sagt till och med sista juli 2019.

Fotobok App Bröllop Once Upon