Gravid på bröllopet? Inspiras av olika brudklänningar här

Det är sällan ett lätt val att välja brudklänning till sin bröllopsdag. Som gravid är det ännu knepigare, då det är svårt att veta exakt hur stor magen kommer vara på själva bröllopsdagen. Inspireras av några ljuvliga exempel på stilar som några gravida brudar har valt till sin bröllopsdag.

Linnea berättar

Jag hittade min drömklänning på Pinterest inte långt efter att vi förlovat oss. Bruden som bar den var gravid, vilket inte jag var då, men tanken fanns såklart att det kunde bli så. Det var en romantisk och bohemisk klänning och jag var säker på att jag aldrig skulle kunna hitta varken den eller en som var lika fin. Men det kunde Gustav såklart, han hittade klänningen och beställde den till mig efter bara en kvart. Den var ganska stor, men planen var att lämna in den och få den insydd innan bröllopet.

Så blev jag gravid. Månaderna gick och jag tänkte att det var ju bra att klänningen var stor från början. Ett par månader innan bröllopet provade jag klänningen på nytt. Den gick inte att stänga, det var minst en decimeter tyg som saknades i ryggen. Jag var helt förstörd. Min drömklänning var för liten. Som tur var fick vi tag i en fantastisk sömmerska som lovade att fixa klänningen och det gjorde hon. Midjan lyftes upp över magen och den lades ut i sidorna. 

Fotograf:  Natalie Greppi

Fotograf: Natalie Greppi

Läs mer från bröllopsberättelsen Höstbröllop i växthus: Linnea + Gustav.


Fotograf:  Couple of Prague

I tredje numret av Sisters in Law Magazine hittar du Natalie och Lirons bröllop som Linda Eliasson fotograferat. Så vacker brudklänning som faktiskt inhandlades i en supermarket dagen före bröllopet, då den tänkta brudklänningen inte längre passade.

Köp magasinet här eller läs det digitalt hos Readly.

Bröllop + blogg

Malin Norlén inspirerar också till att gifta sig som gravid i denna stylade fotografering: Inspiration till den gravida bruden.

Är du gravid och ska gifta dig? Hur går dina tankar kring val av bröllopsklädsel? Berätta gärna i en kommentar!