Grönskande Sommarbröllop I Elegant Stil

Josh och Cieara träffades i Minnesota, USA, och föll för varandra direkt. De förlovade sig på ett vackert hotell, där Cieara svarade Ja innan Josh ens hunnit fråga den faktiska frågan. Sex månader senare hade de hunnit planera ett härligt sommarbröllop som vi idag ska få ta del av. Det var vigselplatsen som fick inspirera det mesta till bröllopet och paret är förtjusta i naturen och alla dess färger. Således blev kulörerna för dagen grönt och vitt med detaljer i guld. Mycket elegant och fräscht!

bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration

Cieara ville ha en tidlös look för hennes och tärnornas buketter. För att koordinera med dagens tema valde hon att kombinera olika gröna nyanser, och vita blommor i en yvig mix för en lite mer ledig look. Snyggt!

bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration

Vi skulle kunna stå för att beskriva vigseln, men vem beskriver den egentligen bättre än bruden själv? Därför lämnar vi i den här delen av inlägget över till Cieara som delar med sig av hur hon kände på sin bröllopsdag.

Cieara: Mitt favoritmoment av dagen är helt klart vigseln. Det var den som jag la mest tid på att planera och drömma om hur det skulle bli. Största delen av planeringen höll jag hemligt för Josh. Jag ville att han, under vigseln, skulle få uppleva alla känslor där och då. Det var Joshs kusins pojkvän som stod för musiken, och när Josh gick mot altaret med sina föräldrar spelades en underbar instrumental versin av låten “Your’s” av Russell Dickerson. Det var ren och skär lycka att få stå en bit bort och iaktta det hela tillsammans med min pappa. Tillslut var det dags för oss två att göra entré. De franska dörrarna öppnades, och jag såg mannen i mina drömmar stå under vigselbågen, tillsammans med alla våra nära och kära sittandes med blickarna riktade mot mig. Just det är ett ögonblick som jag kommer att älska för evigt.

bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration

Vi vill tacka dagens brudpar Josh och Cieara för att vi fått ta del av deras underbara dag, och vi önskar dem all lycka i världen!

bröllopsblogg+inspiration

Fotograf: TEM Photography
Smycken: Wedding Day Diamonds
Bakelser: Cakesmith Baking Co.
Lokal: Round Barn Farm