Stylat Elopement Med Lyxig Vintagekänsla

Om ni följt den här bloggen ett tag så vet ni att vi på Sisters in Law har en speciell plats i hjärtat för elopements. Vi är helt sålda på konceptet och innebörden, att dela något så stort med enbart sin partner. Det blir ännu ett speciellt minne som bara ni två får uppleva - precis som kanske den första dagen, den första kyssen, den första natten i ert första gemensamma boende, er förlovning. Elopements är ju ett koncept som fortfarande är relativt nytt inom bröllopsvärlden. Även då vi har sett en hel del av dem nu, så behöver vi inte backa sådär väldans långt bak i tiden till då elopements hade en negativare klang. I flera delar av världen är det fortfarande väldigt vanligt med större bröllop, för enligt traditionerna ska ju bröllop vara en tillställning som firas med alla dem man har runt omkring sig.

För oss elopementfans är det då otroligt tur att traditioner är till för att brytas, eller hur? Och vi hoppas att ni känner samma, för idag ska vi nämligen få kika på ett stylat elopement som tar plats bland de vackra bergen runt den välkända Comosjön i Italien. Ett ljuvligt destinationselopement med en vintagekänsla tillsammans med rika kulörer i blått, rosa och lila.

bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration

En härlig, romantisk look från brudgummens sida. De subtila färgerna i knapphålsblomman ger en skön brytning till de mörka färgerna i resten av klädseln. Kavajen av sammet tillför en avslappnad känsla och mjukar upp det svarta som annars kan uppfattas som lite hårdare.

bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration

Wow, så vacker brudbukett!

bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration

Tårtan, gjord av Melissa's Fine Pastries, ser ut att vara en riktigt god skapelse i en klarblå färg med vit topp och detaljerade mönster som fångats upp från herrgården där det stylade elopementet håller till.

bröllopsblogg+inspiration

Tack Chey-Anne och Doug från Arte De Vie för att vi fick ta del av era underbara foton!

bröllopsblogg+inspiration

Fotograf: Arte De Vie
Klänningsdesigner: Trashy Diva
Klänning butik: Century Girl Vintage, Pronovias
Kostym: John's Tuxedos
Skor: Sam Edelman
Kaligrafi: InLoft Calligraphy
Makeup-artist: Gaetano Pane Makeup Artist
Tårta: Melissa's Fine Pastries
Tyger: Nuage Linen
Florist: Blue gardenia events
Plats: Villa Balbiano
Design och dekoration: From Italy with Love Weddings
Bröllopskoordinator: Blue Gardenia Events