Romantisk Bröllopsinspiration I Italiensk Anda Vid Comosjön

En bit utanför Milano, nästan på gränsen till grannlandet Schweiz, hittar vi en väldigt populär destination för både turister och brudpar. Comosjön i Italien porträtteras som en av de mest romantiska ställena i världen, och vi har tidigare har vi sett den i bland annat en mer dramatisk look. Idag ska vi få se den rustika sidan av detta vackra ställe! I en stylad fotografering av Say Cute Photography får vi se ljusa toner möta den rustika looken. Färgerna är inspirerade av hur det ser ut när solen vandrar ner bakom bergen och lämnar efter sig en brinnande himmel i det orangea spektrumets alla färger.

bröllop+blogg+destinationsbröllop
bröllop+blogg+destinationsbröllop
bröllop+blogg+destinationsbröllop
bröllop+blogg+destinationsbröllop
bröllop+blogg+destinationsbröllop
bröllop+blogg+destinationsbröllop
bröllop+blogg+destinationsbröllop
bröllop+blogg+destinationsbröllop
bröllop+blogg+destinationsbröllop
bröllop+blogg+destinationsbröllop
bröllop+blogg+destinationsbröllop
bröllop+blogg+destinationsbröllop

Det är inte bara Italien som inspirerat matbordet, utan även Mexiko. Kreatörerna valde att utgå från modellerna, för att personifiera denna stylade fotografering som om det vore ett riktigt bröllop. Den tilltänkte bruden har rötter i det Sydamerikanska landet, och på den vägen letade sig Mexiko in i bilden i form av kaktusfrukt. Ett enkelt knep att ta till för att fånga upp sin personlighet är just att gå tillbaka till sina rötter för att se vad som kan hämtas därifrån.

Ibland kan det ju vara lite svårt att hitta sätt att lyfta sina personligheter på ett bröllop, planeringsperioden är i stunder överväldigande. Har ni läsare några tips på hur man kan sätta den där lilla extra touchen av personlighet på ett bröllop? Hur gjorde ni för att få fram era karaktärer i dekorationerna på er stora dag? Om man kommer till den punkten att allt bara känns svårt och kreativiteten inte längre kommer som på beställning, hur gör man för att tillslut stå där under vigselbågen med ett bröllop som speglar ens personligheter? Dela gärna med er av era knep i kommentarerna! 

bröllop+blogg+destinationsbröllop
bröllop+blogg+destinationsbröllop

Behöver du hjälp att planera bröllopet och hitta det som blir mest personligt för just er?
Anlita en bröllopskoordinator!

Web+Wedding+Network+Styled+Shoot+Juni+2018+1022 (1).jpg

Märkbara Bröllop & tillfällen

Bröllopskoordinator i Västerås

Bröllopskoordinato__dekor.jpeg

Wedding by rental stories

Bröllopskoordinator i Stockholm

bröllop+blogg+destinationsbröllop
bröllop+blogg+destinationsbröllop
bröllop+blogg+destinationsbröllop
bröllop+blogg+destinationsbröllop
bröllop+blogg+destinationsbröllop

Vilken god tårta, va! Den ser alldeles ljuvlig ut.

bröllop+blogg+destinationsbröllop
bröllop+blogg+destinationsbröllop
bröllop+blogg+destinationsbröllop
bröllop+blogg+destinationsbröllop
bröllop+blogg+destinationsbröllop

Fotograf: Say Cute Photography
Bröllopskoordinator: Gionata Russo Weddings
Brudklänning: Marianna Lanzilli
Brudtärneklänningar: Mimetik bcn
Plats: Villa Regina Teodolinda
Catering: Sunlake catering
Florist: figli dei fiori,
Trycksaker: Mary Clove
Makeup-artist: Mary Gatto Makeup
Möbler: Cattaneo61 Home Decor
Smycken: NeaBridal