Tävlingen Om Presentkort På Smycken Från Jewelrybox Är Avslutad - Här Är Vinnaren

Sponsrad tävling


I natt avslutades tävlingen om ett presentkort på smycken från Jewelrybox.se och vi har fått in många smarta rim, gripande berättelser och vackra motiveringar från er. Vi har valt ut den bästa motiveringen och vinsten går till Linus som har fått ett mail om detta. Stort grattis Linus!

Men, vi har också en liten bonus att ge till alla er andra! Om ni använder koden sistersinlaw hos Jewelrybox.se så får ni 10% rabatt på hela ert köp. Detta gäller till och med den 31 maj 2019. Hoppas ni hittar någonting fint till bröllopet eller andra speciella tillfällen i livet, kanske till Mors dag som snart är här?

Ring på bild: Donau från  Schalins of Sweden

Ring på bild: Donau från Schalins of Sweden