Intimt Och Elegant Bröllop I Solnedgången

Nu när våren är här och solen lyser på oss mer och mer för varje dag som går så kan vi inte riktigt dra oss från att äntligen se slutet av denna vintertunnel av mörka kvällar och vita landskap. (Vi har fortfarande snö här uppe i Umeå). Vi vill fokusera på sommaren och sommarbröllop idag! Det är säkert fler än oss som njuter till fullo av våren, men ändå inte riktigt kan vänta på att sommaren ska svepa in över landet. Så idag tar vi sakerna i egna händer. Slut ögonen, föreställ dig att du står på en strand med solen som sluttar mot horisonten, värmen som ligger tryggt kring dig. Behåll detta sommarmindset och dröm dig bort till dagens sommarbröllop med just en solnedgång på stranden.

Lydia och Nick bjuder in oss till att njuta och inspireras av deras bröllop. En intim dag som firades i elegant stil tillsammans med parets närmsta umgängeskrets. Vi tycker det är ett alldeles fantastiskt bröllop!

bröllop+blogg+elopement
bröllop+blogg+elopement
bröllop+blogg+elopement
bröllop+blogg+elopement
bröllop+blogg+elopement

Som bröllopsentusiaster kan vi nog alla hålla med om att vi sett både det ena och det andra när det kommer till brudbuketter. Men den här buketten är ändå av sorten som vi inte ser riktigt lika ofta. Så snygg!

bröllop+blogg+elopement
bröllop+blogg+elopement

Paret lät grönskan inspirera till mycket. De dekorerade vigselplatsen med mycket växter, och lät det få speglas i trycksakerna. Den vita färgen kompletterar det gröna så snyggt, en klassisk färgkombination som alltid går hem.

bröllop+blogg+elopement
bröllop+blogg+elopement
bröllop+blogg+elopement
bröllop+blogg+elopement
bröllop+blogg+elopement
bröllop+blogg+elopement
bröllop+blogg+elopement
bröllop+blogg+elopement
bröllop+blogg+elopement

Det är så härligt att få fokusera på vår- och sommarbröllop igen! Det är ju verkligen fördelen med att bo i Sverige, att få uppleva de olika årstiderna och att få chansen att uppskatta dem när de väl är här. Nu ser vi fram emot en härlig sommarsäsong. Skulle det vara så att ni inte riktig fått nog av vårbröllopen än, så har vi samlat dem alla här!

bröllop+blogg+elopement
bröllop+blogg+elopement
bröllop+blogg+elopement

Fotograf: Moving Mountains Studios
Makeup-artist & hårstylist: Lashes and Lace
Lokal: Wild Dunes Resort