Färgglatt Sommarbröllop I Rosa Och Korall

Snart kan vi börja se fram emot de ljusare dagarna, varmare temperaturerna och en bredare färgskala än den som de gråa-bruna tonerna ger oss idag. Sverige får omkring en timmes längre dagsljus för varje veckan som går nu, är inte det fantastiskt? Snart är vi där igen, i startgroparna av den svenska bröllopssäsongen!

Vi tänkte spola fram lite i tiden, och njuta av ett färgglatt sommarbröllop i det här inlägget. Det är lite de känslorna vi har idag, en otrolig längtan efter lite värme och solljus! Och de känslorna blir inte mildare av detta mysiga trädgårdsbröllop - för det här bröllopet har allt vi dagdrömmer om för tillfället. Här har brudparet skapat en fin mix av starka färger och lantliga naturmaterial, med gosiga detaljer som får oss att småle av välbehag. Hoppas ni gillar det, ni med!

bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration

Chelsea tog hjälp av floristerna från Grounded Plant and Floral Co, och tillsammans kom de fram med en vacker sommarbukett med härliga nyanser av rött, lila och korall. Korall som blivit utsedd till årets färg av företaget Pantone. En ljuvlig färg som sprider mycket glädje, och som gärna letar sig in i bröllop - bland annat i brudbuketterna!

bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration

Brudparet valde att servera glass under dagens gång. Sommarbröllop är ju en fröjd på många vis, men som vi fick vittna under sommaren som var kan ju dagarna bli riktigt varma. För att då hålla gästerna - och er själva - nöjda och glada, varför inte kombinera nytta med nöje? En liten glass svalkar fint, samtidigt som det är riktigt gott! För att sätta en härlig liten twist på det hela valde Chelsea och Blaine att servera glasspinnar från ett mysigt litet glasstånd.

bröllopsblogg+inspiration

Som det extra lilla bäret på toppen av grädden så är glassarna färgkoordinerade med bröllopets färgpalett. Hur underbart är inte det!

bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration

Fotograf: Jessika Feltz Photography
Tårta: Cake Connection
Catering: Custom Select Catering
Kostym: JoS A Bank
Klänning & designer: Marie Gabriel Couture, Hayley Page
Florist: Grounded Plant and Floral Co
Makeup-artist: RAES' BEAUTIFUL FACES
Hårstylist: D-Zign Salon