Kaxiga Och Självständiga Brudporträtt Med Inspiration Till Ett Alternativt Brudmode

Vi på Sisters in Law vill sprida ett budskap om nytänk, kreativitet och personlighet inom bröllop. Att våga bryta normer och gå sin egen väg istället för att lyssna för mycket på “måsten“ inför sin bröllopsdag. Den artistiska bröllopsfotografen Frkn Falkman är inte rädd för att bryta normer. Amanda porträtterar bruden på ett icke traditionellt vis och tar fram det kaxiga och självständiga ihop med det vackra. En aprildag förra året teamade hon ihop sig med en annan bröllopsfotograf - Nadja Endler, som agerade modell och tillsammans visar de på ett alternativt brudmode och just sätt att porträttera bruden på. Heja!

low_frknfalkman_endler_Q2A0781.jpg

Fotografen Amanda Falkman berättar

Nadja Endler. Denna godhjärtade, inkännande och talangfulla kvinna som började som en Instagramcrush (som sedermera visade sig vara ömsesidig - yay) och idag är en nära vän och kollega. Hon är en fantastisk fotograf, hysteriskt rolig och så sanslöst vacker. Jag vill både va henne och ha henne.

Lyllos mig att hon lät sig fotograferas en stockholmseftermiddag i april. Min ambition var att visa något slags alternativt brudmode som Nadja själv stylade ihop och tillsammans skapade vi en runaway bride-karaktär som i leopardmönstrad kappa och oknutna kängor är sen till sitt eget bröllop. Säkert ett par timmar, minst. Det rör henne inte. För hon hör suset och surret av revolutionen som vibrerar. 

Fotograf: Frkn Falkman