Bohemiskt Elopement i Franska Alperna

Har du någonsin funderat på att gifta dig i Frankrike? Låter som en dröm, eller hur? Många av er tänker säkert omedelbart på Paris, men det finns ju faktiskt väldigt många fler magiska platser i Frankrike. Fotograferna Katja & Simon Photography tar med oss till de franska alperna där de bjuder på vackra bilder från ett stylat elopement.

Katja och Simon berättar att detta stylade elopement fick dem att känna sig väldigt exalterade. Vi förstår dem! Vi älskar den bohemiska stilen på ett bröllop, och i dessa bilder blandas en bohemisk stil med en lyxig elegans i en vacker synergi.

Inbjudningskort bröllop
brudklänning i spets

Brudklänningen från Envy Room är helt underbar, eller vad tycker ni?

Darling Folk Styled Wedding 1000px-00020.jpg
Darling Folk Styled Wedding 1000px-00022.jpg
brudgum first look
Darling Folk Styled Wedding 1000px-00059.jpg
Darling Folk Styled Wedding 1000px-00036.jpg

Så söt food truck mitt i det vackra landskapet! I senaste numret av Sisters in Law Magazine kan ni läsa om M Creperie, den sötaste food trucken i Stockholm som du kan hyra till bröllop. Köp Sisters in Law Magazine Issue 06 här.

Darling Folk Styled Wedding 1000px-00054.jpg
bröllopstårta
Darling Folk Styled Wedding 1000px-00078.jpg

Vi har pratat om det här förut, men att arrangera ett elopement är ett fint sätt att hylla kärleken utan att blanda in så många andra i upplevelsen. Vissa vill inte alls ha massor av gäster runt omkring sig, utan vill få vara själva i den stora stunden då man säger ja till varandra. Ett elopement är inte sällan på en avlägsen ort, så som en sjö i franska alperna, mitt i ingenstans på Island eller bland de norska fjordarna. Det är därför inte alltid det lättaste att arrangera och då kan det vara bra att hitta en bröllopskoordinator som kan hjälpa till med allt som kan behöva ordnas på plats.

Söker ni en bröllopskoordinator till ert elopement eller bröllop? Spana in experterna Märkbara Bröllop & Tillfällen samt Weddings by Rental Stories.

Web+Wedding+Network+Styled+Shoot+Juni+2018+1022 (1).jpg

Märkbara bröllop & tillfällen

Bröllopskoordinator

bröllop+kopia.jpg

Weddings by Rental Stories

Bröllopskoordinator

elopement
Lace wedding dress
wedding photography
wedding couple wedding blog
wedding photography
elopement

Kostym: Samson (Paris) 
Trycksaker: Cotton Bird
Plats: La ferme du lac Vert / Ville de Montriond
Florist: Sonya Flowers, Jennie Harris, Garden Consultant
Model: Izumi & Pierre
Fluga: Marie Lledo
Bröllopstårta: Le Cacen

Bröllopskoordinator Darling Folk
Fotograf: Katja & Simon Photography
Makeup: La p’tite Parenthèse
Hår: Auréa Make Up Art 
Dekoration: Rosewood Creative Jour J 
Caravan: Feursty
Video: Just Go Wedding
Brudklänning: Envy Room