Avslappnat Trädgårdsbröllop: Ksenia + Tom

Inlägget innehåller annonslänkar


Trädgårdsbröllop är ju nåt som här i Sverige är relativt exklusivt för det varmare halvåret. Även då ett bröllop i en snöklädd vinterträdgård låter helt magiskt (eller hur?!), så tenderar ändå de flesta att vänta med såna typer av bröllop tills snön smält. Idag ska vi få se ett grönskande bröllop mellan Ksenia och Tom. De valde att ha sin vigsel och mottagning på deras bakgård, beläget bland berg och skog. Det är ett ståtligt trädgårdsbröllop, fotograferat av de skickliga fotograferna bakom Purity Weddings, som känns både elegant och avslappnat.

Bröllopet är influerat av både den bohemiska och den rustika stilen. Miljön runtom bidrar med hela den gröna färgskalan, så därför har de valt att jobba med mer naturliga färger. Vi tycker det blev väldigt snyggt, men mest förtjusta är vi nog i brudens klädsel. Har du något som du fastnar lite extra för i dessa bilder? Berätta för oss!

bröllop+bohemiskt+outdoor
bröllop+bohemiskt+outdoor
bröllop+bohemiskt+outdoor
bröllop+bohemiskt+outdoor
bröllop+bohemiskt+outdoor

Vid uppsättningen av själva vigseln har paret gjort val med omgivningen i åtanke, mycket blommor och naturmaterial har valts. De mörka trästolarna låter miljön bli mer som ett rum än natur, samtidigt som den speciella trädgårdskänslan fortfarande finns där.

bröllop+bohemiskt+outdoor
bröllop+bohemiskt+outdoor
bröllop+bohemiskt+outdoor
bröllop+bohemiskt+outdoor
bröllop+bohemiskt+outdoor
bröllop+bohemiskt+outdoor

Ksenias valde att bära en klänning som slutar precis vid anklarna, och låter färgglada skor få kika fram. Det kanske inte alltid man tänker på att det går att ha långklänning och visa upp sina snygga skor samtidigt, vilken tur att vi får ta del av sådan här inspiration så vi blir påminda!


Urtjusiga, relaterade produkter:

Röda skor,  Heelow
Gula skor , Flattered

Gula skor, Flattered

Blå skor , Heelow

Blå skor, Heelow

bröllop+bohemiskt+outdoor
bröllop+bohemiskt+outdoor
bröllop+bohemiskt+outdoor
bröllop+bohemiskt+outdoor
bröllop+bohemiskt+outdoor

En utomhusdukning är en dröm för sena sommarkvällar! Och när det blir lite kyligare - se till att ha ett gäng filtar, infravärme, vindskydd och några extra tröjor för utlån på lager!

bröllop+bohemiskt+outdoor+dukning
bröllop+bohemiskt+outdoor+dukning
boho+bröllop+dukning
bröllop+bohemiskt+outdoor+dukning

Fotograf: Purity Weddings
Skor: Aquazzura
Bröllopskoordinator: Special Events Genie
Florist; Kreative Hands