Rustik Och Romantisk Bröllopsfotografering På Bjärsjölagårds Slott

Inlägget innehåller reklam för egna varumärken


Idag har vi äran att få visa upp vackra bilder från Gisela Ackerup Fotograf som tillsammans med Anna Håkansson på Bjärsjölagårds Slott och andra fantastiska kreatörer skapat inspiration till bröllop i en rustik och romantisk stil. Denna ljuvliga stylade bröllopsfotografering är helt magisk med de rosa tonerna och naturnära nyanserna som syns genom hela stylingen. Och som vanligt blir vi alltid lite extra glada när kjolar och flugor från våra egna kollektioner Ellen Marie Bridal och Metzerverket är med. Här får vi se både våra ljusrosa och champagnefärgade tyllkjolar samt två sommarfina flugor.

bröllop

Vi älskar hur den rosa flugan från vårt eget varumärke Metzerverket matchar med tonerna på rosorna i brudens blomsterkrans. Det är såna detaljer som gör att det skapas en harmoni i helheten.

metzerverket

Vi älskar också den småmönstrade skjortan och den härliga ullkavajen som blir så härlig kontrast mot den ljuvliga spetsen och de skira blommorna på kavajslaget. De sirliga guldörhängena sätter verkligen den extra lilla detaljen för helheten.

bröllop
bröllop+tyllkjol
BR0B5187.jpg
bröllop
bröllop
BR0B5869.jpg

Här får vi även se vår champagnefärgade tyllkjol som också gör sig väldigt bra till både omgivningen och brudgummens outfit. Så fint med en stor statementring också, här från LWL Jewelry.

sidobord
bröllop

Hur sugen blir man inte på denna enkla men ack så vackra tårta från Sweets by Emma? Vi blir så nyfikna på att få veta vad som döljer sig som innehåll i tårtan. Tänk om den är samma rosa färg som kjolen eller rosorna? Vilken fin överraskning och en genomtänkt detalj i så fall!

bröllop

Urtjusiga trycksaker från Anna Göran Design. Vi älskar det råa sidenbandet, som är så trendigt just nu!

dukning bröllop
BR0B4525.jpg
dukning

Så fint att placera en träskiva i mitten på bordet och dekorera med rosor i varma nyanser i små vaser.

dukning

Här är samma bord men en annan dukning med mörkare nyanser. Grått och grönt tillsammans med mässing och guld skapar en fin balans.

BR0B4377.jpg
ringar

Tack Gisela, Anna och resten av teamet för att ni delade med er av så fin bröllopsinspiration idag!


Fotograf: Gisela Ackerup Fotograf
Planering + styling: Anna Håkansson, Bjärsjölagårds Slott
Plats: Bjärsjölagårds Slott
Florist: Zorina Blomsterhandel
Trycksaker: Anna Göran Design
Smycken: LWL Jewelry
Tårta och sötsaker: Sweets by Emma
Ringbox: Voeu du Coeur
Tyllkjolar: Ellen Marie Bridal
Flugor: Metzerverket
Hår och smink: Johanna Svärd
Modeller: Anna Nilsson och Nils Andersson