Vårkänslor Med Gula Toner Och Blomster

Efter att ha sett veckans bröllopsberättelse från varma Toscana så misstänker vi att det är fler än vi som längtar efter vår och sommar, eller hur? Idag låter vi våren komma tidigt, då designern Lisa Jansdotter tillsammans med sitt nätverk Bröllop & Event sätter färg på vintern och på så sätt lockar fram våren. Lisa berättar också om tankarna bakom fotograferingen.

Lisa Jansdotter berättar

Jag älskar väder och jag älskar vintern! Men, som mode-designer och fotograf, tycker jag också om att blicka framåt och ligga i framkant av stil och färg i modet. Tidig vår 2019 kommer den gula färgen, och jag har tillsammans med fantastiska vänner och entreprenörer skapat en stylad fotografering.

En solig måndag i november trotsade vi den bistra nord-väst vinden och kylan och lät vår tappra modell Zabrina Gabriella posera, i min design, i den vintervackra slottsträdgården runt slottet. Klänningen gjorde sig så vacker mot den frostbeklädda marken och vassen, samt mot den slitna fasaden. Klänningen fick sällskap av vackra blommor och smycken, till det adderade vi en matchande tårta som kronan på verket.

Med denna fotografering vill vi sprida känsla av spirande vår med blommor och blad som skall hjälpa oss igenom denna mörka tid.

Lisa Jansdotter

Vi har lyft den ockra-gula färgen i ett ljuvligt blommigt tyg. Jag skapade en axelbandslös klänning som jag sytt med kjol i åtta våder med ett litet släp. En lättburen, tålig och tvättbar klänning med läckra, bohemiska ärmar i organza. 

Blomsterdekorationerna är skapade av Kristina på Syster Blom i Tyresö med bl.a. ranunkler och krispiga tulpaner i röda toner med grön bas och blå inslag för att matcha färgerna i klänningen. Kristina monterade blommor på avtagbara band som vi fäste runt ärmarna och i urringningen. Blommorna kan naturligtvis väljas i önskad färg för valt tillfälle. 

vårbröllop
lisa jansdotter stockholm
bröllopstårta

Tårta från Cake Couture Sweden, Tyresö. Det är så vackert att garnera tårtor med färska blommor samt med vacker utsmyckning och färg av konstnärliga Jaynie där hon har tagit inspiration av klänningen, i färg och design. Blommorna på tårtan är handmålade med ätbar mat-färg. Den gula färgen på underdel av tårtan är färgad för att matcha klänningens botten. Vi älskar detaljer - det är vi är bra på!

gul klänning

Tack Lisa och ni andra i teamet för att ni ger oss lite värmande inspiration mitt i vintertid!

Fotograf och designer: Lisa Jansdotter
Plats: Tyresö slott
Modell: Zabrina Gabriella
Makeup: Absolutely Gorgeous
Blommor: Syster Blom
Tårta: Cake Couture
Smycken: Caroline Swedbom och Star Studios