Stilrent Stadsbröllop I Regnet: Vanessa + Tom

Vanessa gifte sig med sin Tom i ett regnigt Calgary. I en grönskande stad valde de att, tillsammans med sina vänner och sin familj, lova varandra ett glatt och kärleksfullt liv tillsammans. En sådan vacker dag det blev och ett väldigt stilfullt bröllop. De har hittat en fin balans i kulörerna och i jakt på en dov färgpalett har de bland annat valt en mörkbrun kostym som tillsammans med en vaniljvit brudklänning ger ett mjukt intryck. Vi önskar all glädje till Tom och Vanessa, och tackar dem för att vi får kika på deras härliga bilder, fotograferat av Christy D Swanberg Photography.

bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration

Även buketten har ett mjukt intryck tack vare blomstervalen.

bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration

Att kommentera regnet som faller är lite av en hälsningsfras för oss människor, eller hur? Lika gärna som vi hälsar, kramar om våra vänner, frågar en nyligen hemkommen sambo om hur dagen varit så flikar vi alltid in en liten rad om de små dropparna som himlen släppt ner. Ofta är det i en tråkig ton vi pratar om regn, men just här och nu vill vi ändå hylla regnet lite. Se på dessa otroligt mysiga porträttbilderna som Christy D Swanberg Photography tagit på paret. De skulle kunna vara huvudkaraktärerna i vilken gullig romantisk film som helst!

bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration

På det dukade bordet finns massor av texturer, både från naturen och tillverkade material. Men den allra bästa detaljen måste ju vara den lilla kaktuskakan som alla gäster fått vid sin plats. Så gullig, och säkert urgod!

bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration