Haute Couture Brudklänningar Från Designern Rime Arodaky

Dessa handgjorda brudklänningar från Rime Arodaky är de finaste av de finaste. Handsydda av de sömmerskor som i Frankrike har längst och bäst erfarenhet av couture sömnad. Varje klänning är sydd efter modellens mått och får därför det exklusiva utseendet. Vi gillar verkligen hur det blir mer och mer kaxigt bröllopsmode på catwalken. Än så länge ser vi inte så ofta det i brudbutikerna i Sverige, men snart kanske det blir ett mer uttrycksfullt sortiment även där.

Carment
Carmen
Carmen

Även om man inte känner att man kanske vill satsa fullt ut på en mer uttrycksfull stil på bröllopet, så finns det mycket att inspireras av till detaljerna. En urringning i ryggen här och en volang i ärmen där.

noureev
noureev
noureev
agon
agon
closup
Pavlova
Pavlova
pavlova
Duncan
Duncan
Duncan