Lekfulla och Stylish First Lookporträtt: Brittany + Logan

Framför oss idag har vi en vacker samling porträttbilder från en first look med brudparet Brittany och Logan. De träffades via ett band som Logan medverkade i, efter att Brittany och hennes vänner sett en konsert där bandet spelade. När showen var slut började de två grupperna av vänner att prata. Inte långt efter den dagen så fann de varandra över Instagram. Och resten, som de säger, är historia. Idag får vi ta del av porträttbilder från deras stora dag. Att den där spelningen tillslut skulle leda dem båda till ett äktenskap hade nog ingen av dem kunnat ana den kvällen. Så häftigt egentligen, hur livet bara händer. Rätt som det är så står du framför ditt livs kärleken, även om du kanske inte har den blekaste aning om det just då.

Porträttbilderna, som är fotograferade av Summer Soelberg, har en härlig blandning av lekfullhet och en edgy känsla. Brittany bär en stilren klänning med spets över ärmarna och en kjol med ett långt, iögonfallande släp. Till det piffar hon till hela looken med en vacker slöja. Både hon och Logan har en avslappnad och stylish stil, som även förstärks med hjälp av den asymmetriska brudbuketten. Även då vi inte känner brudparet så känns det som att vi får en liten hint om hur de är som personer, bara genom att se hur de har valt att klä sig. Sådant gillar vi!

bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration

Med avslappnad och stylish stil menar vi just det vi ser i bilderna här. Bruden har valt att hålla sitt hår utsläppt med lätta vågor. Hon har även valt att sminka sig minimalistiskt med neutrala toner. Brudgummen har gått för en “messy” hårstyling som ser fixad men ofixad ut. Ungefär som “messy bun”-tekniken fungerar! Allt som allt så är det så snyggt, så elegant, men ändå så avslappnat. Bra kombo!

bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration

Fotograf: Summer Soelberg
Klänning och slöja: The Perfect Dress
Skor: Jimmy Choo
Kostym: True Gentlemans Supply Co (custom suit)
Makeup-artist: Sarah Cox
Florals: Amber Reverie