Bohemiskt Höstbröllop med Grön Färgpalett

Är ni i inspirationsfasen av att planera ett avslappnat, bohemiskt bröllop så erbjuder dagens bilder en himla massa inspiration! Kathleen och Seths bröllop gick av stapeln en vacker oktoberdag och det blev just ett vackert och avslappnat bröllop i den bohemiska looken. Bilderna, tagna av den skickliga fotografen SunRae Photography, sprudlar av kärlek och värme.

Och även då färgpaletten inte går i de klassiskt höstiga färgerna från det orangea spektrat, så känns det precis som om den färgglada årstiden fått vara med på parets mood board. En stor del har nog att göra med de härligt röda blommorna och de torkade växterna på dekorationerna som skymtar i bakgrunden av vigselplatsen. De för med sig precis den känslan som infinner sig framför en vedspis en mysig höstkväll. Vi tycker så mycket om det här bröllopet!

bröllop+boho+diy+klänning
bröllop+boho+diy
bröllop+boho+diy
bröllop+boho+diy
bröllop+boho+diy
bröllop+boho+diy
bröllop+boho+diy
bröllop+boho+diy
bröllop+boho+diy
bröllop+boho+diy
bröllop+boho+diy
bröllop+boho+diy

Brudens bukett är välfylld av många olika sorters blomster. Här finns allt från större blommor till små knoppar - klart rosa, mörkt röda och mjukt vita i kulörerna. Buketten är ihopsatt på ett slarvigt (men professionellt) sätt och ger den där hemgjorda känslan som paret ville uppnå med sin dag, en tydlig touch av DIY här och var. Denna stil på buketten i kombination med brudklänningen är så snyggt och fyller looken med liv!

bröllop+boho+diy

Den gröna kulören är en tydlig temafärg på parets bröllop. Den dyker upp i olika nyanser och toner, och det är en väldigt fin färg att ha som grund. Inte för mörk, inte för ljus. Den är inte heller för färgstark så den tar all uppmärksamhet, samtidigt som det ändå är en färg där och ger ett djup till paletten.

bröllop+boho+diy
bröllop+boho+diy

Såklart att hunden ska få sin egna blomsterdekoration!

bröllop+boho+diy
bröllop+boho+diy
bröllop+boho+diy

Fotograf: SunRae Photography
Vigselloka: St Lawrence Catholic Church
Lokaler: Town Place Suites, The Barn at New Leaf