Intimt Överraskningsbröllop I Stockholm Stadshus: Klas + Rose

Vi blickar mot ett sommarbröllop i det här inlägget, till dagen då vigseln mellan Klas och Rose ägde rum. De hade bestämt sig för ett stillsamt bröllop i huvudstadens stadshus tillsammans med sin dotter och Klas föräldrar. Föräldrarna hade själva ingen aning om att ett bröllop skulle hållas, utan kom till stadshuset i tron om en familjefotografering. När de mötte upp fotografen Birgit Walsh var det därför inga misstänksamma frågor från föräldrarnas håll. Tillsammans promenerade de in i stadshuset, som ju är en otroligt ljuvlig plats för ett bröllop! Stadshuset är en vacker byggnad av tegel mitt i Stockholms hjärta, med Söder Mälarstrand och Mälaren som bakgrund. Perfekt för bröllopsfoton (eller familjefoton också, för den delen!).

bröllop+stadshuset+stockholm

Ett fint familjefoto - check!

bröllop+stadshuset+stockholm
bröllop+stadshuset+stockholm
bröllop+stadshuset+stockholm
bröllop+stadshuset+stockholm

När Rose började dela ut corsager och blomsterbuketter var paret helt säkra på att deras sällskap skulle förstå vad dagens agenda innehöll, men icke! Utan minsta misstanke tog Klas mamma emot en vacker bukett att hålla under familjefotograferingen.

bröllop+stadshuset+stockholm
bröllop+stadshuset+stockholm
bröllop+stadshuset+stockholm
bröllop+stadshuset+stockholm
bröllop+stadshuset+stockholm

Det var inte förrän sällskapet passerade en skylt med texten “Endast för bröllopspar och deras gäster” som det gick upp för Klas föräldrar vad som egentligen skulle hända idag. Och vilken glädjefest det blev!

bröllop+stadshuset+stockholm
bröllop+stadshuset+stockholm
bröllop+stadshuset+stockholm

Vi gillar verkligen parets val av helsvart! Klas varierar sin klädsel med hjälp av olika texturer och mönster, istället för att kombinera olika färger. Det är inte så ofta vi får se en enfärgad outfit, men det är alltid kul när det väl händer. Så stiligt!

bröllop+stadshuset+stockholm
bröllop+stadshuset+stockholm
bröllop+stadshuset+stockholm

Rose har på sig en knälång klänning i svart spets, med djup urringning i ryggen och korta ärmar. En snygg mix av vacker, elegant och edgy, designad av svenska designern Ida Sjöstedt. Till klädseln har hon sedan matchat med enkla stilettklackar som ger en nätt känsla till looken, samt lätta lockar i håret. Hur snyggt som helst!

bröllop+stadshuset+stockholm
bröllop+stadshuset+stockholm

Grattis fina Klas och Rose, så kul att få ta del av ert överraskningsbröllop!


Fotograf: Birgit Walsh
Klänning: Ida Sjöstedt