Rustik bröllopsinspiration i slottsruin

Inlägget innehåller annonslänkar


Det är inte konstigt att vi har delade tankar av vad ett bröllop ska spegla, det är bara så det är. Ett par vill ha vigsel i en industriell lokal, ett annat vill planera för elopement i Afrikas djungel. Men, det vi alla är överens om är att det ska lyfta ens personligheter. Ju mer personligheten får ta plats, desto mer karaktär får bröllopet - såklart. Bröllop i sig är ju väldigt intimt och personligt, oftast bjuder vi in dem vi står närmast för att fira något av det finaste vi har: Kärleken och glädjen i att ha hittat sin andra hälft.

Men det vi kanske inte så ofta tänker på är att vi har möjligheten att utforma vårt bröllop precis så som vi vill ha det - inte bara hur vi vill ha inredningen, dekoren och klädseln utan även eventuella ytterligare känslor som vi vill förmedla. För dagen behöver ju nödvändigtvis inte vara fylld av blomster och ljusa färger, om man inte känner för det. Kanske är man en sådan person som alltid drömt om att få uppleva rymden, och helst av allt vill ha ett rymdtema i mörka färger för att förmedla känslan av spänning. Eller så vill man helst av allt ha ett bröllop i anknytning till Halloween. Vi använder miljöer för att förmedla känslor, och känslan vi vill förmedla behöver inte nödvändigtvis vara enbart kärlek vid ett bröllop. De känslorna förmedlas ändå, genom er som par och era gäster.

Platsen som valts för denna stylade fotografering är precis ett sådant ställe som valts för att förmedla en annan känsla än just glädje och kärlek. En öde slottsruin, täckt av dimma. Kreatörerna ville förmedla spänning och mystik, och har därför valt den här platsen för detta inspirationsbröllop. En sådan härlig och maffig kombination - miljön, full av mystik, som möter brudparets kärlek. En riktig fullträff, vi gillar det starkt!

bröllop+rustiskt+slott

Brudparet tillsammans med den gamla, stora stenväggen ger en sådan magnifik upplevelse!

bröllop+rustiskt+slott
bröllop+rustiskt+slott
bröllop+rustiskt+slott
bröllop+rustiskt+slott

Färgpaletten består av de djupa färgerna vinrött och lila i olika nyanser.

bröllop+rustiskt+slott
bröllop+rustiskt+slott
bröllop+rustiskt+slott+klänning
bröllop+rustikt+klänning

Att välja en två-delat är ett bra sätt att “designa” sin egen look och hitta den perfekta kombinationen. Här har en ankellång vit tyllkjol kombinerats med en löst åtsittande spetstopp med djup rygg. Så vackert och avslappnat!

bröllop+rustikt+klänning
bröllop+rustikt+klänning

Relaterade produkter:

Spetstopp , By Malina

Spetstopp, By Malina

Brudkjol , By Malina

Brudkjol, By Malina

Spetstopp , By Malina

Spetstopp, By Malina

bröllop+rustikt+brudbukett
bröllop+rustikt+dukning
bröllop+rustikt+dukning
bröllop+rustikt+dukning
bröllop+rustikt+brudbukett
bröllop+rustikt+brudbukett
bröllop+rustikt+brudgum+kostym
bröllop+rustikt+brudgum+kostym
bröllop+rustikt
bröllop+rustikt+dukning
bröllop+rustikt+dukning
bröllop+rustikt+dukning
bröllop+rustikt+dukning
bröllop+rustikt+trycksaker

Fotograf: Lika Banshoya
Bröllopskoordinator: Jeevan
Lokal: Chateau Royal du Vivier
Brudklänning: Pandore
Smycken: Alice Magnin
Kostym: Chris Von Martial
trycksaker: Loriane Pallatier
Florist: Verde
Makeup-artist: Emilie Coquelin