Elegant Bröllopsinspiration Med Ballerina

Inlägget innehåller annonslänkar


Idag ska vi få njuta av eleganta bilder från fotografen Sussie Mellstedt som anordnade en fotografering med den talangfulla ballerinan Katie Priest i London. Sussie berättar att det var en stormig dag när de fotade, men det stoppade inte dem utan bidrog snarare med det där lilla extra med vinden i håret och i brudklänningen.

Katie bar en fantastisk klänning från Heart Aflutter Bridal, en prisbelönad bröllopsstudio i London. Butiken fokuserar på otradtionella brudklänningar från independent designers, och som ni kanske misstänker så är det något som vi på Sisters in Law går igång på!

ballerina brud bröllop
ballerina brud
bröllopsinspiration+blomsterkrans
bröllopsfotograf
brudklänning

Vi tänker mycket på det här med rörlighet när vi ser dessa graciösa bilder och hur viktig det är att känna sig bekväm och att kunna röra sig precis som man vill på sin bröllopsdag. Man måste ju kunna dansa loss som en galning på kvällen, eller hur! Ha gärna detta i åtanke när du provar din brudklänning. Många gånger står man bara framför spegeln, snurrar något varv och går en kort sväng i brudbutiken. Men hur känns det att sitta ner, böja sig ner för att ta på sig/av sig skorna, eller just att dansa?

DSC_7128.jpg

Relaterade produkter:

bröllop + ballerina

Tack Sussie för att du delar med dig av dessa vackra bilder hos Sisters in Law!

Fotograf: Sussie Mellstedt
Brudklänning: Truelle - Mary, Heart Aflutter Bridal
Makeup: Lydia Casali Makeup
Florist: Iris and co.