Brudporträtt på Island med brudklädsel från svenska SensibleM

Brudklänningar är den kategori inom bröllop som flest söker på. Det är den "detalj" på bröllopet som många lägger mest tid (och ibland mest pengar) på och har svårast att besluta sig för. I bloggkategorin Klädsel och Styling hittar du mängder med inspiration inom ämnet och nedan kommer ytterligare inspiration, denna gången från Maria Wideman som fotograferat på vackra Island.

Svenska SensibleM står för klädseln och vi gillar de böljande kjolarna kombinerat med spetsen. Som ni vet älskar vi ju även att få lyfta fram andra färger än vitt på brudklädseln och visst är den turkosa klänningen nedan ett vackert alternativ? 

Brudklädsel alternativ blå kjol

Fotograf: Maria Wideman
Klänning från SensibleM
Modeller: Helga Margrét Höskuldsdóttir & Dagmar Oder Einarsdóttir