Elegant bröllopsinspiration med minimalistisk känsla

Inlägget innehåller annonslänkar


Nu för tiden är det nog inte många som längre rynkar på näsan när de hör någon som ska gifta sig på en annan plats än i kyrkan. Det har blivit ganska vanligt att ha sitt bröllop på en plats som kanske betyder lite extra för en. Det blir också vanligare och vanligare att vilja gifta sig på en plats som tar fram en speciell känsla, så som en lada lyfter fram den lantliga och väldigt mysiga touchen. Med denna fotograferingen vill vi lyfta fram den minimalistiska stilen och inspirera till less is more. För åh, vad snygg det är!

Det är mycket vitt och jordnära toner i den här stylade fotograferingen, fotograferad av Pierre Atelier, vilket får rummet att upplevas stilrent samtidigt som det behåller personligheten och värmen med hjälp av det rustika träet i möblerna. Som ett fint komplement ger växterna liv till platsen med sin grönska. Den stora grenen i vasen vore ett perfekt alternativ som vigselbåge, tillsammans med en likadan på motsatt sida, förstås! 

Att gå efter less is more-tänket är ett fint sätt att låta allt som är med faktiskt få ta plats. Här är det inget som kan gömma sig bakom något annat, utan allt som placeras dit finns där av en anledning. Detta tänk är bra att ha när man planerar för vilket bröllop som helst, både för att det inte ska bli för rörligt i lokalen men också för miljöns skull - konsumera smartare så blir både vår jord och din plånbok lite gladare!

bröllop+bordsdukning
bröllop+bordsdukning
bröllop+bordsdukning+dekoration
bröllop+bordsdukning+dekoration
bröllop+bordsdukning+dekoration

Relaterade produkter


bröllop+bordsdukning
bröllop+bordsdukning
bröllop+bordsdukning+brudklädsel

Hur vacker är inte denna tvådelade klädsel? En kortare topp i spets tillsammans med en enkel långkjol. Åh, så fint! Det hela knyter så fint ann med den minimalistiska känslan i rummet, och den nästan helgröna buketten känns som ett självklart val i den har stylade fotograferingen! 

bröllop+bordsdukning+tvådelad+klädsel+brud
bröllop+bordsdukning+tvådelad+klädsel+brud