Transport på bröllopet

Transportsträckan mellan vigselplatsen och festlokalen varierar, och ofta behöver både brudpar och gäster ha alternativ för att transportera sig mellan sträckorna. Som brudpar kan man också vara lite mera kreativ när det handlar om att ta sig till vigselplatsen. Ett exempel längre ner är att brudgummen anländer via linbana!

Inspireras av de olika transportsätten och berätta gärna i en kommentar hur ni planerar att transportera er till och från vigseln på ert bröllop!


Bil

Att transportera sig i bil är det vanligaste alternativet för brudpar. Här på bloggen har vi sett flera vackra, äldre bilar och några av dem kan du inspireras av nedan.

Söker du en bil och chaufför till ditt bröllop? Spana in konstfotografen Teres Arvidssson i Skåne som också kör Lilla Pärlan.

Fotograf:  Emelie Josefine
lilla pärlan
20987159_544366179227701_5295112776618868736_n.jpg

Kontakta Teres på info@teresarvidsson.com om du vill boka henne och Lilla Pärlan.


Cykel

Är det korta avstånd mellan vigsel och festlokalen är cykeln ett lekfullt och härligt alternativ. 

Båt

Romantiskt och lugnt. Ska ni ha vigsel nära vatten, ro iland till vigselplatsen tillsammans eller ta en runda efter ni sagt ja till varandra och få en lugn stund för er själva för att smälta den underbar stunden ni nyss varit med om.

I första numret av Sisters in Law Magazine kan ni läsa om hur Marcus roddes in till vigseln av sina best men till låten "Should I stay or should I go?". Marcus och Natalies cirkusbröllop är ett av de coolaste bröllop vi har fått äran att publicera, missa inte att läsa om deras historia i Issue 01. 

Fotograf:  Linda Eliasson

Fotograf: Linda Eliasson

Häst + linbana

"Jag kom inridandes till vigseln på en vit häst och Gabriel kom åkandes med linbana, något gästerna sent ska glömma."
Se bröllopet här: Somrigt skogsbröllop: Love + Gabriel.

Fotograf:  Cornelia Rudmyr  

Fotograf: Cornelia Rudmyr 

Fotograf:  Cornelia Rudmyr  

Fotograf: Cornelia Rudmyr 

Traktorer

Inget känns lika lantligt som en traktor. Anordnar du ett lantlig bröllop och har tillgång till en traktor, satsa på det!


Sisters in LawComment