Posts in Klädsel och Styling
Håraccessoarer till bröllop

Vi älskar att det finns så mycket fina håraccessoarer som gör att man med enkla medel kan piffa till en härlig frisyr. Man behöver inte styla håret ens, utan det är bara att sätta i en hårtofs, ett hårband eller en hårkam så är man klar. Detta tycker vi är häftigt när brudar gör även på bröllop, vilket vi ofta ser i de mer bohemiska firanden. Avslappnat och stylish!

Read More
Många fördelar med tvådelat till bröllop

Många brudar väljer tvådelat för att få till sin drömklädsel på bröllopet och det är en trend som blir allt mer vanlig. Fördelarna med att välja tvådelat till sitt bröllop är många. Du får inte bara möjligheten att själv "skräddarsy" din klädsel, utan har stora möjligheter att variera din klädsel under bröllopsdagen ifall du skulle vilja.

Read More
Inspiration till klädsel för gäster på bröllop och fest

Nu stundar många bröllop och här tipsar vi om klänningar som är fina att bära som gäst på bröllop. Avslappnade, mönstrade och avskalade klänningar. Fullända looken med ett par sandaletter med stadig klack och en matchande väska som lätt kan hängas över axeln. Sätt lite bling bling i öronen och du är redo för sommarens alla bröllop och fester!

Read More