Posts in Klädsel och Styling
Bröllopsporträtt på myr med tyllkjol från Ellen Marie Bridal by Sisters in Law

När fotograf Ida Bygdén frågade om hon fick låna en av våra tyllkjolar från Ellen Marie Bridal för en fotografering på en myr, var det inte svårt att säga nej. När det sedan visade sig vara framför konstverket Hägring, som är ett av konstverken längst en 35 mil lång konstutställning mellan kusten i Holmsund utanför Umeå, till Borgafjäll i Södra Lapplandsfjällen, blev vi ännu mer exalterade!

Read More
Hitta balansen i färgtemat på bröllopet genom att färgmatcha brudbuketten

Att matcha brudbuketten med styling så som örhängen och val av färg på läppar är ett enkelt sätt att skapa en röd tråd och en balans i uttrycket på bröllopsdagen. Precis detta är vad vi vill inspirera till nedan, i brudporträtt från ett riktigt bröllop, fotograferat av Lauren Bloom Photography.

Read More
Snyggaste kläderna och detaljerna till ditt bröllop från Lindex

Att handla brudklädsel i vanliga butiker är underskattat. Här på Sisters in Law har vi flera exempel på brudar som har köpt sina brudklänningar från vanliga butiker som Lindex, H&M och Åhlens. Och visst känner man sig lika vacker i dessa klänningar som vilken designerbrudklänning som helst! Idag tipsar vi om våra favoriter från just Lindex.

Read More
Glitter och glamour inför nyår

Man kan aldrig få för mycket glitter, i alla fall inte när jul och nyår närmar sig! Inför den mest glittrande säsongen vill vi visa upp några av våra favoriter när det kommer till glitter, guld och silver. Glittrande långklänning till brudtärnorna eller till dig som brud för den delen, coola silverskor och glittrande accessoarer som känns helt rätt för en lyckad glitterfest!

Read More
The Heat Wave - Ny kollektion från slow fashiondesignern Lilli Jahilo

Slow fashiondesignern Lilli Jahilo har släppt en ny kollektion inför SS19, som hon döpt till The Heat Wave. Vi på Sisters in Law träffade Lilli i Paris i september 2018 där vi fick ta en noggrann titt på den nya kollektionen. Vi kan ärligt säga att vi älskar allt som Lilli Jahilo gör och hennes nya kollektion SS19 The Heat Wave gjorde oss inte besvikna.

Read More
Magiska brudklänningar från Camille Marguets senaste kollektion

Ord räcker inte till för att beskriva de känslor vi har för den senaste kollektionen från den franska designern Camille Marguet. För två veckor sedan var vi på Sisters in Law och besökte Camille i hennes showroom i Paris och kan intyga hur fantastiska hennes kreationer är. Här ser ni delar av hennes senaste kollektion.

Read More
Från topp till tå - snyggaste kostymerna till kvinnor just nu

Till bröllop är det sällan man ser kostym på brud eller brudtärnor och det är synd tycker vi. Men tänk så coolt det vore att till exempel ha sitt girl squad i kostymer istället för ljuva klänningar! Det är något vi hoppas få ser mer av framöver. Här är några av våra favorit när det gäller kostymer till kvinnor just nu.

Read More