Lekfullt i tonerna av rosé och guld på Ulfsunda Slott

I dagens inlägg inspireras vi av flera fantastiska kreatörer som i en workshop har tagit fram dessa underbara bilder. Vi älskar hur tonerna samspelar med varandra, allt från fasaden i bakgrunden till blommorna i buketten. Och från champagnen i glasen till flugan och detaljer i dukningen som harmoniserar tillsammans i toner av rosé och guld. Bakom kameran står Linda-Pauline som bjuder på ljuvliga bilder från dagen på Ulfsunda Slott.

Text till bilderna nedan: Vi fullkomligt älskar dessa små tallrikar där man kan förvara sin vigselring på nattduksbordet. En perfekt present till det blivande brudparet!

fluga+bröllop

Flugan är från vårt eget varumärke Metzerverket. Använd rabattkoden SISTERS20 för 20% rabatt i webbutiken hos Metzerverket.

foodtruck bröllop

Hur fin är inte denna proseccovagn från Vagntastic events? Känns ju som en perfekt grej för minglet innan middagen eller något att boka till en möhippa, eller hur?

Tårtan är sådär perfekt trendig och ser ut som en enda stor bergkristall. Så fint också att använda snäckor som placeringskort/namnplacering på bordet. Då får varje gäst dessutom ett vackert minne att ta med sig från bröllopsfesten.

foodtruck bröllop
bröllopstårta
linda-pauline
brud

Vi älskar dessa lekfulla bilder! Klänningen från By Malina är helt fantastisk och vi älskar att fodret i klänningen är beige vilket gör att spetsen framträder mer. 

konfetti bröllop
brudpar
brudbukett + krans
HX7A4994.jpg

Så fint det är med grönska inbakat i flätan så här!

brudbukett

Fotograf: Linda-Pauline
Klänning: By Malina
Florist: Melody Flowers
Smycken: Nordeens guld
Tårta: The Craving Solution
Fluga: Metzerverket
Ballonger & accessoarer: My Perfect Day
Inbjudningar & menyer: Miss Papperista
Proseccovagn: Vagntastic events
Porslin: Rental Stories
Plats: Ulfsunda Slott