4 platser i världen perfekta för ett elopement

Elopements är något som blir mer och mer vanligt - vilket är något vi älskar, och vi vill gärna uppmuntra de som vill, men inte riktigt vågar, till att faktiskt slå slag i saken. Precis som det är väldigt fint med att dela med sig av den stora dagen till släkt och vänner, så är det lika vackert att dela den med endast sin partner. Dessutom blir det automatiskt lite rum i budgeten, och möjligheterna för vart ni ska gifta er blir genast mycket större. Ta en titt på dessa härliga platser som fått äran till att agera bröllopslokal för en dag! 

Island

Tänk att en liten ö mitt i Atlanten kan vara otroligt vacker och häpnadsväckande. Miljöerna som Island bjuder sina besökare på är något bortom det vanliga. Spana bara in dessa bröllopsbilder från när Katie och Joe gifte sig på den lilla ön. Hur fint som helst! 

Se hela bröllopet här!

Grand Canyon

Alla som sett en bild från Gand Canyon kan nog hålla med om att det är en magnifik syn. Här finns möjligheten att vandra runt i dagar, bakom varje sten finns en ny utsikt att beskåda. Grand Canyon kanske inte är en självklarhet i bröllopssammanhang, men med tanke på hur vacker platsen är borde den definitivt komma på fråga lite oftare än vad den gör. Vilket drömställe! 

Få mer inspiration här!

Venedig

Venedig är en av romantikens städer, där kärleken härjar bland vattnet i kanalerna och nyförlovade par går hand i hand längst de små gatorna. Det här är en stad med gamla byggnader, fina kyrkor, små gränder och mysiga caféer överallt. Kanske är Venedig på delad etta med Paris över romantiska städer i världen! Vad tycker du? 

Se alla bilder från denna inspirationsfotografering här.

Hemma

När det kommer till bröllop så finns det inga regler - inte ens när det kommer till vigselplats! Så varför skulle det inte gå att gifta sig hemma? Samla ihop lite fina blommor, duka fram finporslinet och gör i ordning hemmet för en dag att minnas för alltid. Mer intimt och personligt blir det inte! 

Se fler bilder här!