Inspireras av mönstrade tapeter till ditt bröllop

- I samarbete med Bygghemma.se -


Att piffa och göra fint hemma är något som vi på Sisters in Law älskar att göra. Med hjälp av nya tapeter och en ommöblering kan man få ett rum att kännas helt nytt och det är enkelt att fixa själv bara man har rätt verktyg. Bygghemma.se har ett av Sveriges största byggvaruhus och där kan du hitta allt som du behöver för att tapetsera om hemma. 

Utöver att tapetsera rum finns det oändligt med kreativa möjligheter som innefattar tapeter, såsom vykort, tapetsera om dockhus, göra girlanger och andra dekorationer. Googla och du kommer bli inspirerad till tusen! Att använda tapeter som backdrop på bröllop är också något som kan lyfta känslan i en festlokal eller kanske i samband med en photo booth? För att inte tapetsera permanent kan du fästa tapeterna på tillfälliga skivor, exempelvis i gips, som kan förflyttas på ett enkelt sätt.

Hos Bygghemma.se kan du också köpa och ge bort ett presentkort. En perfekt gåva till ett nygift par som är i startgroparna att bilda sig ett nytt hem tillsammans! 

Här är några av våra favoriter bland mönstrade tapeter från Bygghemma.se:

Kort information om hur du tapetserar själv

När du ska tapetsera om ett rum är det viktigt att göra ett bra förarbete. När du har hittat en tapet som du gillar så är det första du ska göra att mäta väggen eller väggarna så att du vet hur många rullar tapet du ska köpa. En vanlig tapetrulle är 10 m lång och 53 cm bred. Om du har valt en tapet som måste mönsterpassas ska du alltid räkna med lite extra, så glöm inte att beställa det också. Utöver det behöver du verktyg såsom vattenpass, en tumstock, en stållinjal, hink, roller, pensel, tapetsvamp, tapetkniv, lim och en tapetborste/tapetspackel. Det kan även vara bra att ha ett tapetbord. Alla dessa produkter finns att beställa på Bygghemma och levereras direkt hem till dörren.

Behöver du hjälp på vägen? Spana in Gör-det-själv guiden hos Bygghemma.se där det även finns video på hur du tapetserar. Bygghemma.se erbjuder också professionell, kostnadsfri rådgivning så har du funderingar gällande färgåtergivning eller hur många rullar tapet du behöver till ditt rum kan du höra av dig till dem.

barastapeter_tapetskolan_tapeter.jpg