Kustnära bröllop i Arild: Eva + Joel

För mig, Zanna, är det alltid lite extra härligt med Skånebröllop här på bloggen. Jag är en Skånetös i grunden, men har bott i Umeå de senaste 8 åren. Jag drömmer mig ofta tillbaka till södra Sverige och det känns därför extra härligt att få en liten dos av det Skåne som är "mitt Skåne". Havet, klipporna och småbåtshamnarna. 

Idag tar vi oss till Arild i nordvästra Skåne, där bröllopsfotografen Annelie Johnsson förevigade Eva och Joels dag bland klippor och havsvindar.. Annelie förevigade även mitt eget bröllop för snart två år sedan, som ni kan titta närmare på här: Lantligt skånebröllop: Zanna + Nils. Jag är SÅ glad för de fina bilderna Annelie tog och kan varmt rekommendera henne till alla er som letar en bröllopsfotograf just nu.

Nu lämnar jag över ordet till Annelie, som berättar om hennes upplevelser en sommardag i Arild.

EvaJoel2017376.jpg

Fotografen Annelie Johnsson berättar

Arild. Kanske ni vet precis. Eller har ni hört ryktesvägen om hur fantastiskt vackert det är. Precis så är det- och sen lite till. Nordvästra Skånes juvel. Där hav o himmel möts i en så blå färg, som man inte riktigt tror existerar. De karga klipporna från Kullaberg, som en magisk inramning. En vacker sommardag hade jag den äran att få följa med Eva & Joel på deras stora dag. Just här. I allt det vackra. Skåne visade sig från sin allra bästa sida, med klarblå himmel, så där ljummet härligt sommarvarmt. En dag full av så mycket kärlek. Glädje. Skratt. Tillsammans med brudparet, deras härliga familj och vänner. Vi klättrade på klippor, på stenar i den ljuvligt pittoreska hamnen, ut i grönskan- med en massa små pauser för gapskratt, vätskedepå och bara av att njuta av det vackra.
EvaJoel2017074.jpg
Vigseln hölls i lilla Arilds Kapell, vilket gör det extra intimt och nära. Perfekt för det lite mindre sällskapet. Inte ett öga var torrt när brudens systerbarn sjöng till brudparet. Efter vigsel och riskastning utanför kapellet, traskade hela sällskapet uppför trapporna till Strand Hotell, som med sitt perfekta läge lämpar sig ypperligt för bröllopsfesten. Mingel och brudskål på terassen innan det var dags att sätta sig till bords i den vackert dekorerade matsalen. Lekar och sånger och tal avlöste varann i ett snabbt tempo och när middagen var avklarad dansades det natten lång. Funderar just Ni på att gifta er i Skåne så är Arild ett mycket mycket bra val!
EvaJoel2017100.jpg
EvaJoel2017166.jpg
EvaJoel2017177.jpg
EvaJoel2017131.jpg
EvaJoel2017153.jpg
EvaJoel2017219.jpg
EvaJoel2017223.jpg
EvaJoel2017242.jpg
EvaJoel2017250.jpg