Förlovningsfotografering i urban miljö

Med hjälp av skrifter kan vi minnas vår historia långt tillbaka i tiden, men ingenting fångar ett minne eller en händelse lika bra som bilder. Det finns några dagar i ens liv som är extra speciella och ens bröllop är ett av dem. Se till att boka en duktig bröllopsfotograf som är med och fångar denna dagen på det bästa sättet. Någon som är lyhörd för vad ni vill ha och som kan fånga de där speciella ögonblicken som med bilder kommer att bevaras för alltid. Det är bilder som ni kommer att se tillbaka till i många år och det är nästan ovärdeligt, så snåla inte på budgeten här. I arkivet med bröllopstjänster hittar du några av de bröllopsfotografer som kan hjälpa er att föreviga just er dag. Spana in dem och se om någon av dem är rätt för just er dag.

Hos vissa bröllopsfotografer kan det ingå en förlovningsfotografering i bokningspaketet. Det är ett bra tillfälle att lära känna fotografen, få tid att känna er avslappnade framför kameran och samtidigt få vackra och kärleksfulla bilder på er som par. Om det inte ingår, boka gärna en parfotografering ändå. Ni kommer inte att ångra er!

Dagens inspiration är från fotografen Aline Marin Photography, som tog med det förlovade paret Danielle och Michael ut på en promenad i stadsmiljö. Med ett vackert kvällsljus skapar Aline romantiska porträtt i en urbana miljö och vi hoppas att detta ska inspirera fler till att ta parporträtt, förlovad eller ej. 

urban photography
Pata_Zelin_AlineMarinPhotography_AlineMarinPhotograph747jpg_low.JPG
urban photography.JPG
urban photography
Pata_Zelin_AlineMarinPhotography_AlineMarinPhotograph301jpg_low.JPG
bröllop+förlovning+fotograf

Vill ni spexa till det lite kan ni välja ett tema för er förlovningsfotografering. Ett exempel är dessa bilder: Hollywoodinspirerade förlovningsporträtt

Pata_Zelin_AlineMarinPhotography_AlineMarinPhotograph732jpg_low.JPG