Brudslöjor, hårsmycken och mer från Edera Jewelry


Många väljer en minimalistisk stil i sin styling på bröllopsdagen. Det kan vara en bra sak att göra om du vill framhäva klänningen, eller kanske brudbuketten. Men väljer du en mer minimalistisk brudklädsel, finns det alla möjligheter att satsa på något mer uttrycksfullt i smyckesväg. Kanske ett brett pärlsmycke i midjan? Här visar jag några av mina favoriter från Tesora-kollektionen av Edera Jewelry, som är inspirerad av arkitektur, historia och de vackra italienska vyerna.

Bilderna har en mjuk ton som förstärker den romantiska och eleganta känsla som designern vill få fram i sin kollektion. Det jag vill visa med dessa bilder är det inte bara finns örhängen, armband och halsband att fokusera på till ditt bröllop. Satsa gärna på ett smycke i midjan, eller ett halsband som går ner långt mot ryggen. Och, slöja kombinerat med hårsmycke, som jag tycker mig börja se mer och mer av igen är ju så fint!

brudslöja+bridal+veil+bröllop
Slöja+bröllop+hårsmycke
Slöja+bröllop+blogg
smycke+bröllop
Edera-Jewelry-2018-Tesora-Collection--37.jpg
Smycken+bröllop
Hårsmycke+bröllop+slöja

Fotograf: Colette Kulig Photography
Styling och accessoarer: Edera Jewelry
Brudklänningar: Joanne Fleming Design
Makeup: Jennifer Perellie
Hår: Sarah Crowley, Finishing Touch
Plats: Marble House Project, Dorset, VT
Modell: Devan Finkell


sign_zanna.jpg