Avskalad och Modern Bröllopsinspiration I Industriell Miljö

I detta blogginlägg ska vi få se en stylad fotografering skapad av Katee & Caroline Photography. Färgtemat är neutralt och diskret och den nytänkande stylingen får stå i fokus i den kala industrilokalen.

“Our Modern Atlanta Bride styled shoot was inspired by unique bridal accessory must haves, featuring a stunning pearl bridal cape. We wanted to show brides an alternative option to a veil” berättar duon.

Nu kan vi inte hålla oss längre, låt oss ta en titt på slutprodukten!

styling + tyll + pärlor
modell + modernt

Så snyggt med den pärlbeströdda capen som är elegant, romantisk och nytänkande. Under kreationen bär modellen en klänning i enkel skärning som låter accessoarerna stå i fokus. Sparsmakad makeup och utsläppt hår ger looken en sammansvetsad helhet.

pearls + slöja + cape
halsband + strass
brudklänning + minimalistisk

Lokalen har en industriell känsla med synliga, rostiga rör som utgör en härlig kontrast mot den minimalistiska stylingen. De vitmålade väggarna ger oss en modern känsla som bryter av den industriella helheten.

stylad + fotografering
blond + bandeau

Capen knäpps i halsen som ett halsband. På närbilderna ser vi strass- och pärldekorationerna närmare. Vi gillar att den här accessoaren får ta hela fokuset när det kommer till smycken.

makeup + styling
fåtölj + inredning
hårspänne + strass

När capen kläs av dekoreras modellens hår med ett överdimensionerat hårspänne. Spännet är täckt i strass och har långa kedjor som hänger ner över burdens nyckelben. Även här ser vi hur ett statement-smycke kan ersätta flera små och samtidigt ge ett modernt och elegant intryck.

leende + smile

Fotograf: Katee & Caroline Photography
Brudklänning: Design av Halfpenny London från Kelly's Closet
Hårstylist: Melrose and McQueen
Makeupartist: Makeup By Gaby
Cape: Mary Had a Little Lace
Florist: Gracie's Garden Floral Studio
Modell: Brooke Wallace