Urbant bröllop i Köpenhamn

Lantliga bröllop i all ära, men det är något visst med urbana bröllop. Kontrasten och variationen som finns i en stad bjuder in till kreativitet för bröllopsporträtten och det är något som jag vet att bröllopsfotografen Amanda Falkman, som står för dessa bilder, går igång på. 

Amanda beskriver själv detta bröllop som en riktig Köpenhamnsdröm och jag beredd att hålla med. 

Bröllop+köpenhamn

Frkn Falkman berättar

Köpenhamn, juni. Sval försommar, brudgumsfluga från Metzerverket och byxdress på både brud och fotograf. Vi möttes upp på deras hotell och drog ett gediget porträttvarv i staden. Vågar jag kalla porträtten vid cykelställen ikoniska? Om jag gör det med mitt allra ödmjukaste? 
Förväntningarna och the excitement låg i luften och när vi slog oss ner på en servering för att samla ihop oss bjöd ett norskt par på champagne - vilken grej!
Marie och Patrik gifte sig i Svenska kyrkan på Folke Bernadottes allé i Köpenhamn. Efter vigseln blåstes såpbubblor över de nyvigda tu och brudskålen intogs i en park intill. Hela dagen kändes genuin, personlig, avslappnad och unik. En riktig Köpenhamnsdröm!