Hitta balansen i färgtemat på bröllopet genom att färgmatcha brudbuketten

Att matcha brudbuketten med styling så som örhängen och val av färg på läppar är ett enkelt sätt att skapa en röd tråd och en balans i uttrycket på bröllopsdagen. Precis detta är vad vi vill inspirera till nedan, i brudporträtt från ett riktigt bröllop, fotograferat av Lauren Bloom Photography.

brudklänning

Se så fint både läppar, örhängen och de djupröda blommorna matchar! Fundera på hur ni som par kan skapa en balans med färger som knyter ihop dagen rent stilistiskt. Kan vara allt från skorna, trycksakerna eller rent utav rätterna ni har framför er på middagen.

styling + bröllop + brudbukett

Vill du få mer tips om hur du kan tänka med styling inför ditt bröllop? Besök då stylisten Linda Jönsson som har sin egen blogg här på Sisters in Law. Spana in Lindas blogg här.

Fotograf: Lauren Bloom Photography
Florist: Bloom and Gather
Makeup + Hår: Beauty and the Blush
Brudklänning: Rue De Seine