Alternativa Sätt Att Använda Blommor På Bröllopsdagen

Blommor är fantastiska att jobba med när det kommer till bröllop. De tillför inte bara liv och stämning till bröllopet, utan de kan även användas till att förmedla en färgpalett och kreativitet. På Sisters in Law är vi stora fans av blomster av olika slag och idag vill vi dela med oss av en dos blomsterinspiration.

Det är Sara Laurell från Whispering Vintage som är hjärnan bakom den här fotograferingens koncept, men hon har också satt ihop dessa kreativa buketter. Istället för att endast köra på den traditionella blomsterbuketten har hon valt att sprida ut blommorna och använda dem på andra sätt för att smycka bruden. Vi ser dem som bukett och blomsterkrans i den här fotograferingen, men också som smycken för händerna.

Inlägget innehåller adlinks

blommor bröllop
bröllop blommor
bröllop kreativa blommor
avslappnad klädsel bröllop

Vi vill även ge lite uppmärksamhet till brudens klädsel. Den är avslappnad och väldigt annorlunda till den traditionella brudens look. Här kommer de bohemiska och lantliga stilarna in och ger termen bohemisk brud en helt ny mening. Snyggt, tycker vi! Det är alltid så spännande att se annorlunda versioner av bröllop - vare sig det är styling på lokalen eller på klädseln.

bohemisk klädsel bröllop
bröllop klädsel blommor
blomsterkrona bröllop

Åh, som vi älskar färgpaletten och texturerna i den här blomsterkransen! Det är en drömkreation för den bohemiska bruden. Kulörerna är dova och naturliga, som för att lyfta fram de olika arterna av blomster och dess form. Dessutom har floristen Sara Laurell gjort ett fantastiskt jobb med få till ett levande uttryck av torkade växter.

blomsterkrans
klädsel bröllop

Liknande klänningar:


bohemisk brudkbukett

Vad tycker ni läsare om den här sortens inspiration för bröllop? Vi på Sisters in Law tycker att det finns mycket element att hämta hem här, speciellt inför ett bohemiskt bröllop. Om ni letar efter mer inspiration inom den bohemiska stilen så vill vi gärna tipsa om vår boho-kategori som hittas här: Bohemiska Bröllop.

boho bukett
blomsterkrans bröllop

Fotograf:  Monique Maarschalk
Koncept, blommor och styling: Sara Laurell från Whispering Vintage
Modell handblommor: Cathrin Jensen
Modell blomsterkrona och bukett: Elin Grünfeld
Plats: Amager Fælled, Copenhagen, Denmark