Budgetbröllop och ett hållbart tänk

Det här med att bröllop inte är för alla är något som vi gärna slår hål på. Det är old news att ett bröllop måste kosta skjortan, och det ska inte vara så att man måste lägga en förmögenhet på att få fira sin kärlek. För vissa är det självklart att lägga sina sparpengar på att slå till med en pangfest för alla sina vänner, för andra är det viktigare att spendera de pengarna på smekmånaden och för en del går de pengarna till allt det som kommer efteråt - ett liv tillsammans, ett hus, barn, vardagen. Alla alternativ är bra alternativ, så länge det känns bra för er! Precis som det är okej att välja en annan färg på sin brudklänning så är det okej att välja sin budget för bröllopet. Det är ju trots allt kärleken vi firar på dessa dagar, och det är ju omöjligt att sätta ett pris på kärleken. Eller hur?

Därför är det med glädje vi idag visar upp den här stylade fotograferingen, fotograferat av Kylie McCann Photography. Här är det fokus på budgeten och att det går att få ihop något vackert utan att rucka för mycket på sparkontot. Knepet? Glöm inte bort alla de underbara second handbutiker runt om i världen! Second hand är något som ligger oss varmt om hjärtat - det är ett superbra sätt att värna om vår fina planet och shoppa hållbart, och så blir din plånbok lite gladare på köpet! Klänningen som används i den här fotograferingen har köpts in för ynka $5, till exempel. Och visst är den fin? Känn inte heller att ni måste köpa nytt bara för att ni ska gifta er. Ta en titt i er garderob hemma, kanske finns det något där som passa perfekt att ta fram till bröllopsdagen!

Vi vill även slå ett slag för att tänka längre än kläder vad gäller hållbara alternativ. Porslin, dekorationer, stolar, bord och allt annat som behövs för att få ihop ett bröllop kan hittas i second handbutiker och via företag som pysslar med uthyrning (ni kan bland annat hitta några grymma uthyrare i vårt arkiv av bröllopsaktörer!).

bröllop+elopement
bröllop+elopement
bröllop+elopement+budget
bröllop+elopement+budget
bröllop+elopement+budget
bröllop+elopement+budget
bröllop+elopement+budget
bröllop+elopement+budget
bröllop+elopement+budget
bröllop+elopement+budget
bröllop+elopement+budget
bröllop+elopement+budget