Bohemiskt höstbröllop med djupa toner i trädgårdsmiljö

För de som har möjligheten kan ett bröllop på sin egen gård vara något att ha i åtanke när man planerar sin stora dag. Ofta är det ju så att lokaler för att gifta sig i tar en stor del av budgeten, speciellt om det handlar om ett helgbröllop där gästerna ska ha plats att sova. Kanske är det så att någon i familjen har ett lantställe som lämpar sig för ett bröllop? Värt att överväga! Tänk, så mysigt att få gifta sig där en av er har sprungit barfota i barnåren. Bara det ger ju en helt ny nivå av personlig touch.

Teamet bakom dessa bilder vill inspirera till just detta, ett bröllop i hemmamiljö. Tänk så skönt att kunna ha tillgång till lokalen i förväg så att man kan pynta och förbereda allting i lugn och ro. Med en höstig touch har kreatörerna bakom bilderna verkligen fångat en mysig och avslappnad, bohemisk känslan. Vilken del är fin favorit? Berätta gärna för oss i kommentarerna!

bröllop+boho+höst

Så fin brudbukett! Så fyllig och livlig!

bröllop+boho+höst
bröllop+boho+höst
bröllop+boho+höst+brudbukett
bröllop+boho+höst+brudbukett+brudklänning

Det är alltid kul att se alternativa färger på kostymen! Den här gången får vi se en ljuvlig, vinröd nyans på kavajen. För att matcha brudbuketten har brudgummen en vacker corsage som är gjord av samma blomster.

bröllop+boho+höst+brudgum+kostym
bröllop+boho+höst+brudgum+klädsel
bröllop+boho+höst+kostym+brudgum

En vacker dukning i bohemisk anda! Här knyts stilen på bröllopet ihop och visar upp helheten på ett dukat bord - färger i mörka och naturnära nyanser, texturer i form av trä och textilier samt dekorationer i form av frukt och virkade dukar.

bröllop+boho+höst+dukning
bröllop+boho+höst+dukning
bröllop+boho+höst+dukning+bukett
bröllop+boho+höst+dukning
bröllop+boho+höst+dukning
bröllop+boho+höst
bröllop+boho+höst
bröllop+boho+höst
bröllop+boho+höst+brudklänning+brudbukett
bröllop+boho+höst

Photographer: Camille Marciano
Bröllopkoordinator: Physalis Weddings
Dekorationer : My day and co
Florist: Les fleurs de pauline
Klänning: Elise Hameau
Kostym: L'apiéceur
Slips, skjorta och bälte: The Nines