Romantisk Bröllopsinspiration Med Historiska Influenser Vid Medelhavet

För dagens dos av bröllopsinspiration ska vi ta oss ner till det soliga Sydeuropa och dess rika historia. Leverantörerna bakom den här stylade fotograferingen har nämligen plockat mycket av inspirationen från den historiska romartiden.

För att skapa en intressant tvist på det historiska har leverantörerna valt att mixa gammalt med nytt. Det syns speciellt i brudgummens avslappnade klädsel och rottingstolarna vid bordet. Det finns mycket vackra detaljer att inspireras av i denna stylade fotografering. Nu tar vi och kikar på bilderna som är tagna av Andrea Grzicic Weddings.

italien bröllop
brudklänning med prälor
bukett rosor
bröllop utomhus
brudklänning släp

Klänningen är gudomlig och passar så väl till den här fotograferingen. Designen påminner lite om de klassiska plaggen från Romarriket. Vi tänker speciellt på tyget som fästs vid axlarna på brudens klänning och skapar en vacker urringning i ryggen. 

bordsdukning utomhus
bordsdukning med frukt
ljus bordsdukning

Dukningen är otroligt vacker och går i toner av svagt rosa, vitt och grönt. Här har leverantörerna inte sparat in med dekorationerna, utan fyllt upp bordet med vackra blommor, ljus i olika former och fruktfat som påminner om historiska kungliga middagar. Tårtan är även den dekorerad med frukter och ser helt gudomlig ut!

mat bröllop
mat bröllop
tårta bröllop historisk
bröllop blommor
vigselbåge
vigselbåge

Hoppas att ni hittat inspiration i denna vackra fotografering!

bröllop europa
klädsel bröllop

Vigselplats: Vrsar
Hårstylist: Charm weddings
Brudklänning: Royal Bride by Ivana Bilic
Dekorationer: Artium Weddings
Bröllopskoordinator: Weddings in Croatia
Fotograf: Andrea Grzicic Weddings