Julbröllop med rustika influenser

Det har blivit december och vad passar då bättre än ett härligt elopement med jultema? Detta stylade elopement är fotat av Isabella Zhou och har julkänslan on spot! Tiden fram till jul är ju otroligt trevlig, det är pepparkaksbak, luciatåg, advent och julkalendrar. För er som verkligen inte kan få nog av julen har vi en bildserie med en explosion av gosig julinspiration! Självklart hoppas vi att det här kanske kan inspirera till ytterligare julbröllop för oss alla att njuta av nästa år! Tills dess kan vi gotta ner oss i dagens elopement med inspiration på allt från trycksaker till goda små kakor och andra härliga detaljer som kan inspirera till ett julbröllop.

Årets citat: “Hot chocolate is like a hug from the inside.” Och vilken god liten buffé att addera till koppen. Polkagrisar, marshmallows och annat smått och gott. Vad mer kan behövas?

bröllop+rustikt+vintage+dekoration
bröllop+rustikt+vintage+dukning+trycksaker
bröllop+rustikt+vintage+trycksaker
bröllop+rustikt+vintage+brudklänning+brudbukett
bröllop+rustikt+vintage

En mörk, röd, burrig brudbukett med grankvistar - kan det kännas mer julbukett än så? Barrkvistarna som omger blommorna tar buketten från att ha en moody look till att verkligen välkomna julkänslan. Vi gillar det så mycket! Att styla en bukett med barrverk är för övrigt alltid en snygg touch, även om det inte är jultider. Vilken tur för oss här i Sverige att vi har hela landet fullt av granar, tallar och enträd av olika sorter!

bröllop+rustikt+vintage
bröllop+rustikt+vintage
bröllop+rustikt+vintage
bröllop+rustikt+vintage+dukning

Det finns oändligt med val av tårtor, men för den som ändå vill hålla det relativt enkelt så är en red velvet naked cake ett bra tips! Tårtan har den klassiska röda färgen med en vit kräm mellan lagren. Enkel att baka för den som vill göra tårtan själv. Dekorera om så önskas, till exempel med en mistel på toppen. Som här nedan! Den här tårtan ser så smarrig ut att den kan vara vår favoritdel av bröllopet! Vilken är din favorit? Håller du med oss eller är det något annat som är den vinnande detaljen? Tell us!

bröllop+rustikt+vintage+dukning+tårta
bröllop+rustikt+vintage+dukning
bröllop+rustikt+vintage+dukning

Fotograf: Isabella Zhou
Eventplanering: The Charming Details + Sarah Miller
Bakverk: CakeDacious + Not As Famous Cookie Company
Design + Dekor: The Prissy Plate Company
Makeup + Hår: Evergreen Beauty Studios
Smycken: Sparkle La Vie
Brudklänning: Wedding Angels Bridal Boutique