Inspiration för vinterbröllop i svenska fjällen

Vi tar oss till mysiga Vemdalen i de svenska fjällen, för att kika på en stylad fotografering i ett underbart winter wonderland! Den här fotograferingen är ihopsatt av ett gäng riktigt duktiga kreatörer från runt om i Sverige, och de har gjort ett väldans bra jobb! I den här fotoserien, som fotats av Malin Norlén, lyfts allt det bästa med den svenska vinterfjällen - snö i mängder, slående utsikt och det otroliga vinterljuset! Vi kan inte annat än att bli ännu lite mer kära i vårt vackra Norrland och dess landskap.

vinterbröllop+tyllkjol

Lager på lager - snyggt och bra för att hålla värmen! Det är ett enkelt sätt att skapa djup i looken på, och ännu bättre är det att dessutom jobba med olika texturer. Här ser vi exempel på både och! Bruden har lager av en stickad tröja, en pälsliknande poncho samt en tyllkjol. Allt känns väldigt mjukt och lugnt, i ljusa färger. Brudgummen är istället klädd i mörkare färger med hårdare texturer, som till exempel jeans, vilket ger en bra kontrast till brudens klädsel.

vinterbröllop+tyllkjol
vinterbröllop
vinterbröllop+tyllkjol

Vilken vinteridyll! Floristen hos Melody Flowers har gjort ett fint jobb med att skapa intresse i blomsterkreationerna. Det är en härlig mix av grönska, ljusa rosor och mörkare toner som matchar med brudgummens corsage. Letar ni just nu efter någon som kan skapa de perfekta blomsterkreationerna för ert bröllop? Ni hittar en massa talangfulla florister i vårt arkiv av kreatörer!

vinterbröllop+tyllkjol+brudbukett
vinterbröllop+tyllkjol+brudbukett
vinterbröllop+tyllkjol+brudbukett

Även om dagarna är korta i Sverige under vinterhalvåret, så kan vi ju inte annat än konstatera att solen ger ifrån sig ett magiskt ljus när den väl är framme. Se bara på bilden nedan!

vinterbröllop+tyllkjol
vinterbröllop+tyllkjol+makeup+blomsterkrans
vinterbröllop+tyllkjol

En stilren tårta med smakfulla detaljer av The Craving Solution.

vinterbröllop+tårta
vinterbröllop+tårta

Vilken utsikt! det är verkligen inte en dålig plats att ha sitt bröllop på. Fler fjällbröllop, om vi får säga vårt!

vinterbröllop+tårta

Styling och foto: Malin Norlén
Makeup & hår: Beauty by Tilde
Kjol: Pretty Little Thing
Poncho: Salt
Brudgumens kläder: Asos
Blommor: Melody Flowers
Tårta: The Craving Solution