Vinterbröllop i italienska bergen

Det går att basera sin inspiration på precis vad som helst. Det här bröllopet, till exempel, är en dag inspirerad av poeten Edmund Spencer och hans dikt “Ice and Fire”. Två motsatser som i den här dagen porträtteras av de valda färgerna, som kanske inte alltid kommer helt naturligt. Och precis som magneter så passar två motpoler ihop här med - den riviga, varma kopparfärgen mot den kalla gråa blir en utmärkt kombination och en härlig kontrast mot den kritvita snön.

Vi njuter av att se de här vackra bilderna från Valentina Fraccaroli och det snötäckta, magnifika Dolomites i Italien. Vi hoppas att ni kommer att göra det också, kommentera gärna vad ni tycker bäst om från detta stylade bröllop!

vinterbröllop+natur

Har ni sett en härligare kombination av färg? Att sätta motsatta färger med varandra tvingar dem att stå ut mer, precis som här. Resultatet blir att, även då det finns ganska mycket detaljer på trycksakerna, så känns allting ganska stilrent och genomtänkt.

vinterbröllop+natur+trycksaker
vinterbröllop+natur+trycksaker

Vad är väl ett vinterbröllop utan en bukett av vinterblommor? Som ni vet så älskar vi hållbart tänk, och att välja blommor efter säsong är ett superenkelt knep till att skaffa ett grönare tankesätt. Är du osäker på vilka blommor som är i säsong för just ert bröllop? Fråga din florist så hjälper de till att räta ut alla frågetecken.

vinterbröllop+natur+brudbukett
vinterbröllop+natur+brudklänning
vinterbröllop+natur+brudklänning

Lägg märke till de orangea naglarna, som så fint matchar brudens eldiga hår.

vinterbröllop+natur+brudklänning
vinterbröllop+natur+klädsel
vinterbröllop+natur+klädsel
vinterbröllop+natur
vinterbröllop+natur
vinterbröllop+natur

Mm, vilken tårta! Förutom att den ser supergod ut, så är det även stiligt att de liknat tårtan till hur bröllopet är uppbyggt - en vit grund, så som snön, med detaljer i koppar och grått.

vinterbröllop+natur+tårta
vinterbröllop+natur+tårta
vinterbröllop+natur+dukning
vinterbröllop+natur+dukning
vinterbröllop+natur+dukning
vinterbröllop+natur
vinterbröllop+natur