Lantligt bröllop med inspiration till DIY

Idag får vi ta del av ett mysigt lantbröllop, ett bröllop som i hög grad tar fram det fagra i enkelheten. För att få ihop den här dagen har brudparet lagt stor vikt i sina DIY-projekt, så som egna sittplatser till vigseln och att få ihop en mysig plats för middagen. Vi gillar det! När man har mycket projekt med i bröllopet som man skapar på egen hand tenderar det ju att bli ännu lite mer personligt, och sånt gillar väl vi alla att se? Genom åren blir bröllopsparen bara mer och mer kreativa, och det är alltid lika kul att få ta del av ett nytänk inom bröllopsvärlden!

Brudens klänning faller helt i linje med deras bröllop. Enkel och mjuk med ett underbart fall på tyget! Den bärs tillsammans med en blomsterkrans av bland annat rosor, nejlikor och bär, samt ett par härliga gråa skor.

rustikt bröllop+lantligt bröllop+DIY+klänning
rustikt bröllop+lantligt bröllop+DIY+hår
rustikt bröllop+lantligt bröllop+DIY+first look
rustikt bröllop+lantligt bröllop+DIY
rustikt bröllop+lantligt bröllop+DIY

Vill man åt en minimalistisk look så passar det utmärkt att ha en bukett av bara grönska. Lek runt med olika sorters blad, blanda olika växter och se vad som växer fram!

rustikt bröllop+lantligt bröllop+DIY+brudbukett
rustikt bröllop+lantligt bröllop+DIY
rustikt bröllop+lantligt bröllop+DIY
rustikt bröllop+lantligt bröllop+DIY

Ett par balar och några filtar - det är allt som behövs för att skapa funktionella och snygga sittplatser till vigseln. Vid bröllop kan det vara ganska mycket att flytta på som det är, och då är det ju supersmidigt att kunna skapa vissa saker på plats! Dessutom: visst ser det mysigt ut?

rustikt bröllop+lantligt bröllop+DIY

Svårare än såhär behöver det inte alltid vara. När miljön är vacker som den är finns det ingen anledning att lägga till en massa annat, om det inte är vad man vill förstås. Det här brudparet valde att hålla det enkelt och nedskalat, vilket ju blev supersnyggt!

rustikt bröllop+lantligt bröllop+DIY
rustikt bröllop+lantligt bröllop+DIY
rustikt bröllop+lantligt bröllop+DIY
rustikt bröllop+lantligt bröllop+DIY

Vilket härligt sätt att ha sin middag på! Här har de sparkat igång kreativiteten och pysslat ihop bord gjorda av lastpallar. Som en lyxpicknick - att sitta i gräset en sommardag, lyssna på bra livemusik och äta gott från ett litet bord. Vilken dröm!

rustikt bröllop+lantligt bröllop+DIY
rustikt bröllop+lantligt bröllop+DIY