Inspirationfotografering i ökenlandskap med bohemisk anda

Vi har ett inlägg fullspäckat med inspiration till er idag, vi vet knappt vart vi ska börja! Vad säger ni om en solnedgång, en öken, tre stilrena looks och en kamel? Vi skulle säga att det är en klockren kombo för en riktigt bra fotografering, och det är precis vad vi vill bjuda på idag. Vår franske favoritfotograf Pierre Atelier delar med sig av sin fotografering där fokus ligger på klädseln. Vad vi tycker lite extra om i dessa bilder är den kaxiga stilen modellen väljer att visa upp brudklädseln på - det är inte den vanliga poseringen som fått ta plats här utan en mer editorial style. Här har vi en power woman som gör så som hon känner för, precis som det ska vara! Vilken stil av klädsel nedan gillar du bäst?

Först har vi en vacker, enkel klänning med en liten slits vid benet tillsammans med en virkad topp. Till det har modellen guldsmycken och utsläppt, lockigt hår. En minimalistisk, stilren look med en detaljerad överdragstopp som gör outfiten lite mer romantisk.

brudklänning+bröllop+brudbukett
brudklänning+bröllop
brudklänning+bröllop

Som look nummer två har vi samma klänning som ovan, fast utan den virkade toppen. Outfiten blir genast mer edgy samtidigt som man nu ser den snygga ryggen på klänningen, som du ser längre ner.

brudklänning+bröllop
brudklänning+bröllop
brudklänning+bröllop

Att ha ett smycket runt fotleden är en fin liten touch på stylingen!

brudklänning+bröllop
brudklänning+bröllop
brudklänning+bröllop+boho
brudklänning+bröllop+boho
brudklänning+bröllop

Den sista looken består av en knälång klänning med urringning i ryggen matchat med ett par sneakers. Skorna klär ner looken en smula, och är ju perfekt för de som inte nödvändigtvis vill klä upp sig till tänderna på sin bröllopsdag. Väldigt stilfullt, och framför allt dansvänligt.

brudklänning+bröllop
brudklänning+bröllop
brudklänning+bröllop

Som en liten bonus bjuder vi även på ett härligt, uppdukat bord som går lite hand i hand med öknen! En välplanerad bordsdukning med många kaktusar, samt en färgpalett i olika sorters blå och sandtoner.

brudklänning+bröllop+dukning
brudklänning+bröllop+dukning
brudklänning+bröllop+dukning
brudklänning+bröllop+dukning
brudklänning+bröllop+trycksaker
brudklänning+bröllop+trycksaker

Photographer : Pierre Atelier
Klänning: Maison Lemoine
Bröllopskoordinator: Make My Wed
Makeup: Mami Zeineb
Smyckesfjäder: Ruby Feathers
Smycken: L’atelier de Sylvie
Middagslokal: Dar Tozeur
Modell: Marie Schiavo